دستور پخت استیک سیب زمینی

جمعه 12 اردیبهشت 1399 آشپزی
نحوه پخت کاپ سیب زمینی پنیری

مواد لازم:

سیب زمینی: 3 عدد

پنیر پیتزا: 200 گرم

آرد: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

نعناع خشک به دلخواه

 

دستور پخت:

ابتدا سیب زمینی ها را شسته داخل قابلمه گذاشته تا آبپز شود.

بعد از اینکه سیب زمینی ها آبپز شد .آنهارا خوب له کرده تا به پوره تبدیل شود.

پوره سیب زمینی را با پنیر پیتزا مخلوط کرده نمک وفلفل و آرد را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا به شکل خمیر در بیاید

داخل کیسه فریزر ریخته و با وردنه صاف کرده وبرات 20 دقیقه در یخچال قرار میدهیم

سپس مواد آماده شده را از کیسه در آورده  و برش ها بستگی به سلیقه دارد

ودر روغن شناور وکالت داغ شده سرخ میکنیم

نوش جان……

 

نحوه پخت کیک کاتوشا (کیک خیس کاکائویی )

کباب

پخت کباب تابه‌ای لذیذ ترکی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi