طرز تهیه پخت استیک با سس قارچ خوشمزه

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
پخت استیک با سس قارچ

استیک با سس قارچ یک غذای لذیذ و محبوب است که می‌تواند در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو شود. این غذا با طعم بی‌نظیر سس قارچ و تردی استیک به یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای هر وعده غذایی تبدیل می‌شود.

برای سس قارچ:

  • یک پيمانه آب گوشت
  • یک قاشق سوپ خوری آرد سفيد
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲۵۰ گرم قارچ تازه
  • یک پيمانه شير
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
پخت استیک با سس قارچ

برای استيک:

  • ۳ قطعه گوشت فيله یا راسته به وزن تقریبی ۲۵۰ گرم برای هر قطعه
  • دوعدد سيب زمينی متوسط
  • ۱۰۰ گرم نخود فرنگی
  • شش عدد هویج کوچک
  • ۱۵۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
پخت استیک با سس قارچ

طرز تهیه استیک با سس قارچ:

استیک را باید در تابه چدنی سرخ کرد و در هر نوبت یک استیک را در تابه قرار داد. قطعات گوشت را کمی می‌کوبیم. دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته می‌کنیم. هر قطعه گوشت را بطور جداگانه در روغن سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت خلال در می‌آوریم. سیب‌زمینی‌ها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشود. همزمان با سرخ شدن استیک‌ها، در تابه‌ای جداگانه، سیب‌زمینی‌ها را هم سرخ نمائید. نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه می‌پزیم. برای تهیه سس قارچ، ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب می‌کنیم. سپس آرد را بدان افزوده و آن را کمی سرخ می‌کنیم. آب گوشت را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و همچنان هم می‌زنیم. آنقدر این کار را ادامه می‌دهیم تا سس نرمی بدست آید. سپس شیر بدان افزوده و هم می‌زنیم. قارچ‌ها را شسته و در اندازه‌های متوسط خرد می‌کنیم. بعد آن را در کره سرخ می‌نمائیم و داخل سس می‌ریزیم و هم می‌زنیم. حال استیک‌ها را در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ می‌ریزیم و با سیب‌زمینی، نخود فرنگی و هویج پخته تزئین می‌کنیم.

نحوه پخت استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی لذیذ

 کیک اسنیکردودل 

طرز تهیه کیک اسنیکردودل خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا