طرز تهیه استانبولی با رب: یک غذای خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه استانبولی با رب

استانبولی با رب یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف تهیه کرد. این غذا معمولاً با برنج و رب گوجه فرنگی درست می‌شود و با اضافه کردن مواد دیگر مانند گوشت و سیب زمینی یا لوبیا سبز طعم و مزه‌ای متفاوت به خود می‌گیرد.

در ادامه، طرز تهیه استانبولی با رب را به شما آموزش می‌دهیم.

  • مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
زعفران ساییده 1/4 قاشق چایخوری
ادویه 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. برنج را با ۲ قاشق غذاخوری نمک به مدت ۳-۲ ساعت خیس کنید.
  2. در تابه‌ای، ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن را گرم کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا طلایی شدن تفت دهید.
  3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند.
  4. نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. سیب‌زمینی‌ها را مکعبی خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا حدود ۵ دقیقه بپزد.
  6. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۳-۲ دقیقه تفت دهید.
  7. آب را در قابلمه‌ای به جوش آورده و سپس برنج را اضافه کنید.
  8. برنج را آبکش کرده و در قابلمه ریخته و به صورت لایه لایه سس گوشت و سیب‌زمینی را بریزید.
  9. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۴۵-۴۰ دقیقه دم بکشد.
  10. استانبولی با رب را در بشقاب بکشید و با ترشی، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.

نکته: می‌توانید در تهیه این غذا از لوبیا سبز نیز استفاده کنید که آن را با نام لوبیا پلو می‌شناسند.

دستور پخت پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده خوشمزه

دستورپخت میرزا قاسمی با گردو

آموزش تهیه میرزا قاسمی با گردو خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا