امروز قصد داریم شما را با شیوهی تهیهی ارمنی پلو با مرغ آشنا کنیم. این غذا علاوه بر طعم خاص و دلنشینی که دارد جلوهی زیبایی هم به سفره شما خواهد داد.
مواد لازم برای دو نفر
- برنج دو پیمانه
- 6 عدد بال مرغ
- روغن و نمک و فلفل به میزان کافی
- زعفران آب کرده به میزان کافی
از خواص ویژه زعفران میتوان به درمان اضطراب و افسردگی، کاهش وزن بدلیل بوجود آوردن احساس سیری، برطرف کننده التهاب مفاصل، تقویت بینایی، درمان بیخوابی، ارتقاء سلامت مغز، درمان آسم، کمک کننده فرآیند هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی و بالا بردن سطح انرژی بدن، بهبود سلامت کبد، درمان التهاب، افزایش میزان شفافیت پوست، روشن کننده پوست، درمان خشکی پوست، جلوگیری از ریزش مو و سایر موارد اشاره کرد. بدلیل استفاده از زعفران در این غذا میتوان از خواص مفید آن هم بهرمند شد.
طرز تهیه
- آب را در قابلمه ریخته و منتظر شوید تا جوش بیاید.
- برنجی که از قبل خیس کرده اید را به همراه مقدار کمی نمک در آب جوش بریزید. باید توجه کنید که حتما پیش از له شدن برنج آنرا آبکش کنید.
- در یک قابلمه تمیز مقداری آب زعفران آبکرده و روغن بریزید و سپس بالهای مرغ را کامل در ته قابلمه بچینید بطوریکه سطح کف قابلمه بطور یکسان پر شود.
- نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و برنج آبکش کرده را روی آنها بریزید.
- پس از گذاشتن در قابلمه حتما باید شعله گاز را زیاد کنید.
- بقیه زعفران آبکرده را روی برنج بریزید.
- بعد از چند دقیقه شما باید شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغها پخته شوند و برنج هم دم بکشد.
- پس از دم کشیدن برنج کمی شعله آن را زیاد کنید تا ته دیگ طلایی داشته باشید.
- شما میتوانید برای تزیین این غذا از پیاز داغ بر روی آن استفاده کنید.
نکات:
- توجه کنید که مزه اصلی این غذا به زعفران استفاده شده در آن است.
- غذاهای ارمنی دارای طعمی خاص است که برگرفته از پیشینه تاریخی و فرهنگ غنی ارمنستان است. آشنایی بیشتر فرهنگ این کشور با شناخت غذاهای متنوع و خوش طعم آن میسر خواهد شد.
ارسال دیدگاه