طرز تهیه آش ترش با رب انار برای روز سیزده بدر

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت آش ترش مخصوص سیزده بدر

آش ترش که با رب انار پخته می‌شود، یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه در نقاط مختلف ایران است. این آش به دلیل طعم ملس و خوشایندش در روز سیزده بدر بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. آش ترش از گذشته با استفاده از ۴۰ نوع گیاه تهیه می‌شده و خاصیت درمانی نیز داشته است.

برای تهیه این آش خوشمزه، شما نیاز به مواد زیر دارید:

  • نخود: نصف پیمانه
  • لوبیا چیتی: نصف پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • برنج نیم دانه: 1 پیمانه
  • پیاز داغ: به میزان لازم
  • سیر داغ: به میزان لازم
  • سبزی آش: 500 گرم
  • رب انار: 2 ق غذاخوری
  • شکر: به میزان لازم

در ادامه طرز تهیه این آش ترش را توضیح می‌دهیم:

  1. حبوبات را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید.
  2. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید.
  3. برنج نیم دانه را خیس کنید و در آب بجوشانید.
  4. حبوبات و سپس سبزی را به برنج اضافه کنید.
  5. سیر را با مقداری نمک تفت دهید تا طلایی شود.
  6. وقتی آش جا افتاد، شکر و رب انار را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.

نکته: میزان شکر و رب انار بستگی به سلیقه شما دارد و باید به گونه‌ای باشد که آش تلخی و شیرینی مناسبی داشته باشد.

دستور پخت برد بلاو

طرز تهیه برد بلاو خوشمزه و لذیذ

دستور پخت ناهار مخصوص سیزده بدر

بهترین دستورهای پخت ناهار مخصوص سیزده بدر با مرغ و پلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا