» آشپزی » دستور پخت آش بادمجان ملایر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ - ۱۵:۲۰

 کد خبر: 168692
 87 بازدید

دستور پخت آش بادمجان ملایر

دستور پخت آش بادمجان ملایر

 

 

مواد موردنیاز برای تهیه آش بادمجان

مواد لازم
کشک ۲۰۰ گرم
بادنجان ۱ کیلوگرم
بلغور گندم ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی پرچرب ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم
نخود ۸۰ گرم
سیرداغ ۱ قاشق سوپ‌خوری
نعناع داغ ۱ قاشق سوپ‌خوری
پیازداغ ۴ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیتر
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه آش بادمجان ملایر

آش بادمجان ملایر

  • لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی و نخود را از شب قبل در آب سرد خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود.
  • دو عدد پیاز را در قابلمه‌ای خردکنید. مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به آن اضافه کنید. گوشت را نیز درون قابلمه قرار دهید و بر روی این مواد حدود یک لیتر آب بریزید. قابلمه را بر روی اجاق‌گاز قرار دهید و اجازه دهید گوشت به همراه مواد، خوب بپزد. بعدازاینکه گوشت حسابی پخته شد، گوشت را به کمک یک چنگال ریش ریش کنید.
  • آب حبوبات را بیرون بریزید. حبوبات خیس‌خورده شده را به آب‌گوشتی که هنوز روی اجاق‌گاز است، اضافه کنید. اجازه دهید حبوبات در آب‌گوشت حسابی بپزند. بعد از پخته شدن حبوبات، بلغور گندم را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خوب لعاب دهد.
  • بادمجان‌ها را به‌خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. آن‌ها را قطعه قطعه کنید و کمی زردچوبه به آن‌ها بزنید. سپس بادمجان‌ها را در روغن خوب سرخ‌کنید. بادمجان‌های سرخ‌شده را، به آش اضافه کرده و اجازه دهید به همراه آش، چنددقیقه‌ای بپزد.
  • حالا گوشت‌های ریش ریش شده، به همراه نیمی از پیازداغ، سیرداغ و نعنا داغ را، به آش خود اضافه کنید. شعله اجاق‌گاز را کم کنید و اجازه دهید آش شما جا بیفتد و حسابی لعاب دهد.
  • کمی قبل از آن‌که شعله اجاق‌گاز را خاموش‌کنید، کشک را به غذای خود اضافه کرده و غذای خود را خوب به هم بزنید.
  • آش را در کاسه‌ای بکشید و با استفاده از پیازداغ، سیرداغ و نعنا داغ، آن را تزیین کنید.

منبع:انگیزه


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.