چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا
یک دسر شکلاتی خوشمزه همراه با ترکیب نعنا ، که بو و عطر فوق العاده ای دارد.دسر کیک شکلات نعنایی را می توانید برای مهمانی های خود از یک روز قبل تهیه کنید.
مواد لازم برای چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا
- شکلات سفید رنده شده 1 فنجان
- پنیر خامه ای 250 گرم
- شیر شیرین غلیظ شده 200 گرم
- آب یک سوم فنجان
- پودر ژلاتین 15 گرم
- خامه پرچرب 1 فنجان
- عصاره نعنا 2 ق چ
- رنگ خوراکی سبز 4-5 قطره
مواد لازم برای موس شکلات زیرین
- پودر ژلاتین 1 ق چ
- آب سرد 1 ق غ
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- شکر یک چهارم فنجان
- شکلات رنده شده 250 گرم
- خامه سه چهارم فنجان
مواد لازم برای رویه شکلاتی
- شکلات ریز خرد شده 300 گرم
- خامه 1 فنجان
- شربت ذرت 1 ق غ
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا
شکلات سفید را در مایکروفر ذوب کنید و هر 30 ثانیه آن را خارج نموده و هم بزنید . سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه نموده و با همزن کاملا بزنید. شیر تغلیظ شده را هم به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.
آب و ژلاتین را ترکیب نموده و به مدت 1 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا حل شود و هر 5-10 ثانیه آن را خارج نموده و هم بزنید.گس این که ژلاتین ذوب شد آن را به مخلوط پنیر اضافه نمایید.عصاره نعنا را با خامه به آرامی مخلوط نموده و زمانیکه مواد بالا کمی از حرارت افتاد به آن اضافه نموده و در قالب ریخته در فریزر بگذارید.
برای تهیه لایه موس شکلات :پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و بگذارید 1 دقیقه بماند.
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط نموده، شیر و ژلاتین را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی که گرم شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مدام هم بزنید که نبرد و غلیظ شود به اندازه ای که به قاشق بچسبد.شکلات را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. حالا مخلوط را به مدت 25 دقیقه کناری بگذارید تا خنک شود.میتوانید گهگاه آن را هم بزنید.خامه را اینقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مخلوط شکلات اضافه نمایید. لایه ی موس شکلات را روی لایه چیز کیک نعنایی ریخته و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد. برای خارج کردن چیز کیک و موس از قالب میتوانید از یک حوله گرم و کمی فشار به سطح قالب استفاده نمایید. برای تهیه لایه شکلات رویی :شکلات و خامه را با هم ترکیب نموده و در مایکروفر یا روی گاز به قدری حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا جایی که که کاملا ترکیب و داغ شوند ولی نجوشند. سپس به مدت 3 دقیقه کناری بگذارید و هم بزنید تا از حرارت بیوفتد.شربت ذرت را در این مرحله به مواد اضافه کنید. و مایع را به 4 قسمت تقسیم نمایید. چیز کیک را از یخچال خارج کرده روی توری سیمی بگذارید و با فنجان اول شکلات رویش را کاملا بپوشانید و صبر کنید اضافه ی شکلات از آن جدا شود. دوباره چیز کیک رابه یخچال برگردانید تا شکلات رویش کاملا ببنند. این مرحله را 3 بار دیگر تکرار کنید و فنجانهای حاوی شکلات را برای هر مرحله با 20-30 ثانیه حرارت دادن در مایکروفر ذوب کنید. چیز کیک نعناییتان را تا قبل از سرو در یخچال نگهداری نمایید.
نکته
استفاده از شربت ذرت الزامی نیست و فقط برای درخشان تر شدن سطح کار استفاده شده است.
ارسال دیدگاه