» آشپزی » دستور پخت(پیتزا استیک)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ - ۱۱:۰۷

دستور پخت(پیتزا استیک)

دستور پخت(پیتزا استیک)

مواد لازم (برای تهیه خمیر پیتزا)
آرد  به میزان لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر خمیر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه خمیر پیتزا

  • ابتدا پودر خمیر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و آب ولرم را به آن اضافه می‌کنیم.
  • مخلوط آماده شده را به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم بگذارید.
  • در مرحله بعد روغن زیتون، شیر و بیکینگ پودر را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  • سپس آرد را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان مخلوط را هم بزنید که آرد‌ها گلوله نشوند و خمیر یک دستی به دست آید.
  • روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا خمیر عمل آید.

 

خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا استیک

مواد لازم (برای تهیه پیتزا استیک)
گوشت گوساله  ۲۰۰ گرم
پیاز (برای سرخ کردن گوشت)  ۱ عدد کوچک
زرد چوبه (برای سرخ کردن گوشت) به میزان لازم
روغن (برای سرخ کردن گوشت و چرب کردن سینی) به میزان لازم
قارچ به میزان دلخواه
گوجه فرنگی  ۲عدد متوسط
گشنیز خرد شده  ۳ قاشق چای خوری
پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ به میزان لازم

 پیتزا استیک


دستور تهیه:

  • ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.
  • سپس گوشت‌ها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کرده و درون ماهی تابه کمی تفت می‌دهیم و به آن خیلی کم آب اضافه می‌کنیم تا بجوشد و گوشت‌ها پخته و نرم شوند. (اگر گوشت‌ها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته می‌شود و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)
  • پس از اینکه گوشت‌ها پخته شد آن‌ها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سس‌ها به خورد گوشت برود.
  • کف سینی فر را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.
  • روی خمیر را سس کچاپ مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.
  • یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
  • در لایه‌ی بعدی گوجه فرنگی‌های حلقه شده و گشنیز‌های خرد شده را بریزید. (می‌توانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)
  • در این مرحله گوشت‌های ریش شده و قارچ‌های خرد شده را روی خمیر پخش کنید.
  • در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود.
  • سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را از فر خارج کنید.

 

پیتزا استیک
طرز تهیه پیتزا استیک با سیر

مواد لازم برای پیتزا استیک با سیر (برای۴ نفر)
سیر ۶ عدد
پنیر پارمسان (رنده کرده) ۲۰ گرم
جعفری ۱ ساقه
فیله گوساله ورقه‌ای  ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده  ۴۰۰ گرم
خمیر پیتزا  ۴ عدد
روغن زیتون  ۵۰ گرم
نمک  به میزان لازم

 

دستور تهیه:

  • گوشت را بشویید و در یک ماهی تابه با کمی روغن بریزید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا گوشت‌ها پخته و ترد شوند.
  • سیر‌ها را بشویید، پوست آن را بگیرید و رنده کنید.
  • جعفری را خرد و ریز کنید.
  • سیر، پنیر پارمسان، جعفری، نمک و روغن را در مخلوط کن میکس کنید تا مخلوطی صاف و یکدست درست شود.
  • نان پیتزا را روی بشقاب مخصوص فر گذاشته و مخلوط میکس شده را روی آن‌ها پخش کنید.
  • روی آن یک لایه پنیر بریزید.
  • در لایه‌ی بعدی گوشت‌ها را اضافه کنید.
  • دوباره کمی پنیر روی گوشت بریزید.
  • فر را ۱۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه بگذارید تا داغ شود. سپس پیتزا را درون فر بگذارید.
  • پس از یک ربع پیتزا استیک سیر شما آماده است.

طرز تهیه پیتزا استیک با سیر

 


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.