مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج یک غذای لذیذ و خوشمزه است که میتواند برای مهمانیها یا شامهای خانوادگی مناسب باشد. این غذا به دلیل ترکیبات تازه و طعمهای خاصش، هر کسی را مجذوب میکند.
مواد لازم برای مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 کیلو
- هویج نیم کیلو
- پیاز 1عدد
- پنیر پیتزا 200گرم
- خامه 1/3 فنجان
- آب لیموترش 1 عدد
- شوید یک دسته
- نشاسته سیب زمینی یا آرد 4ق غ
- فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی
- نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج
سینه های مرغ را به نوارهای باریک و بلند برش میزنیم و تکههای مرغ را در یک کاسه با نمک، فلفل و کمی جوزهندی مزه دار میکنیم. آب لیمو را روی مرغها میریزیم و با نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم تا شفاف و طلایی شود. سپس قارچها را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم. قارچ و پیاز را خوب سرخ میکنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده شود و بعد نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
خامه را اضافه کرده و شوید خرد شده را نیز افزوده و به مدت 2 دقیقه میپزیم. نشاسته ذرت یا آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمیداریم.
یک ظرف مناسب فر انتخاب میکنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده میکنید دورش را فویل بکشید تا مواد به بیرون نشت نکنند. 2/3 مرغها را کف ظرف پهن کرده و نصف پنیر رنده شده را روی آنها پخش میکنیم. سپس مخلوط پیاز و قارچ را بر روی پنیر به طور یکنواخت پهن کرده و هویجها را رنده کرده و روی مخلوط قارچ میریزیم. باقیمانده مرغ را روی هویجها قرار داده و ظرف را در فر با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه میگذاریم.
بعد از اینکه از فر درآوردیم، آب خوراک را از ظرف خارج میکنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده کردهاید، کمربندش را کمی باز کنیم تا آب اضافه خارج شود. سپس باقیمانده پنیر را روی مرغ میریزیم و دوباره ظرف را در فر میگذاریم تا پنیر آب شده و سطحش برشته شود. بعد از 10-15 دقیقه بگذارید کمی خنک شود.
ارسال دیدگاه