» دسر » طرزتهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۲۰ - ۱۷:۵۸

 کد خبر: 75522
 3226 بازدید

طرزتهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

طرزتهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

 

 

۱٫ طرز تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
بیسکوییت دایجستیو ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
پودر ژله لیمویی ۳ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه:

  1. شیر را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و خوب بزنید، به طوری‌که پنیر کاملا باز شود.
  2. آرد ذرت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
  3. وقتی مواد کاملا یکدست شدند، پودر ژله را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا به حباب زدن بیفتد.
  5. مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شوند.
  6. بیسکوییت را پودر کنید، آن را با کره مخلوط کرده و در قالب مورد نظر پهن کنید.
  7. مایه پنیر را روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

کیک با آرد ذرت بدون فر


۲٫ طرز تهیه کیک با آرد ذرت (با استفاده از فر)

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت
مارگارین (کره گیاهی)  ۵۰ گرم
کنسرو آناناس آبکش شده ۴۲۵ گرم
آرد ذرت ۴ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نرم ۵۰ گرم+ ۷۵ گرم
آب  ۱۲۵ میلی لیتر+ ۱۵۰ میلی لیتر
روغن ۵۰ میلی لیتر
آرد معمولی (ساده) ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده ۱ عدد لیمو

 

دستور تهیه:

  1. آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم درآیند.
  2. خمیر را با ۵۰ گرم شکر قهوه ای، مارگارین و ۱۲۵ میلی لیتر آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن‌ها را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
  3. اجازه دهید، مخلوط ۳-۲ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
  4. پس از سفت شدن مخلوط، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به مرور کمی سرد شود.
  5. برای تهیه کیک اسفنجی، روغن، ۷۵ گرم شکر قهوه‌ای و ۱۵۰ میلی لیتر آب را داخل قابلمه‌ای بریزید.
  6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، ولی اجازه ندهید مخلوط به جوش آید.
  7. قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.
  8. آرد معمولی، بکینگ پودر و دارچین را با هم داخل کاسه‌ای الک کنید، شیره شکر را به آن‌ها افزوده و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
  9. داخل قالب کیک به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید و تکه‌های آناناس و پوست لیمو ترش را کف قالب بچینید، سپس ۴ قاشق غذاخوری از شربت آب آناناس بریزید و خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید.
  10. کیک را در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فر‌های گازی به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  11. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
  12. کیک را به صورت وارونه داخل بشقاب قرار داده و ۵ دقیقه فرصت دهید تا سرد شود.
  13. سپس قالب کیک را جدا نموده و باقیمانده شربت آناناس را روی آن بریزید.کیک با آرد ذرت

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.