طرزتهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

جمعه 20 مهر 1397 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

 

 

1. طرز تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه200 گرم
شیر1 لیتر
بیسکوییت دایجستیو1 بسته
کره150 گرم
پودر ژله لیمویی3 قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه:

  1. شیر را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و خوب بزنید، به طوری‌که پنیر کاملا باز شود.
  2. آرد ذرت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
  3. وقتی مواد کاملا یکدست شدند، پودر ژله را اضافه کرده و هم بزنید.
  4. مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا به حباب زدن بیفتد.
  5. مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شوند.
  6. بیسکوییت را پودر کنید، آن را با کره مخلوط کرده و در قالب مورد نظر پهن کنید.
  7. مایه پنیر را روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

کیک با آرد ذرت بدون فر


2. طرز تهیه کیک با آرد ذرت (با استفاده از فر)

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت
مارگارین (کره گیاهی) 50 گرم
کنسرو آناناس آبکش شده425 گرم
آرد ذرت4 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نرم50 گرم+ 75 گرم
آب 125 میلی لیتر+ 150 میلی لیتر
روغن50 میلی لیتر
آرد معمولی (ساده)150 گرم
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده1 عدد لیمو

 

دستور تهیه:

  1. آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم درآیند.
  2. خمیر را با 50 گرم شکر قهوه ای، مارگارین و 125 میلی لیتر آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن‌ها را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
  3. اجازه دهید، مخلوط ۳-۲ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
  4. پس از سفت شدن مخلوط، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به مرور کمی سرد شود.
  5. برای تهیه کیک اسفنجی، روغن، 75 گرم شکر قهوه‌ای و ۱۵۰ میلی لیتر آب را داخل قابلمه‌ای بریزید.
  6. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، ولی اجازه ندهید مخلوط به جوش آید.
  7. قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.
  8. آرد معمولی، بکینگ پودر و دارچین را با هم داخل کاسه‌ای الک کنید، شیره شکر را به آن‌ها افزوده و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
  9. داخل قالب کیک به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید و تکه‌های آناناس و پوست لیمو ترش را کف قالب بچینید، سپس ۴ قاشق غذاخوری از شربت آب آناناس بریزید و خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید.
  10. کیک را در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فر‌های گازی به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  11. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
  12. کیک را به صورت وارونه داخل بشقاب قرار داده و ۵ دقیقه فرصت دهید تا سرد شود.
  13. سپس قالب کیک را جدا نموده و باقیمانده شربت آناناس را روی آن بریزید.کیک با آرد ذرت

منبع:ستاره

دنیا ویسی

پدر دنیا ویسی: شایعات درباره دخترم دروغ است

سقوط آزاد بیت کوین در 30 دقیقه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا