1. طرز تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر
مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت بدون فر | |
آرد ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
شیر | 1 لیتر |
بیسکوییت دایجستیو | 1 بسته |
کره | 150 گرم |
پودر ژله لیمویی | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- شیر را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و خوب بزنید، به طوریکه پنیر کاملا باز شود.
- آرد ذرت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
- وقتی مواد کاملا یکدست شدند، پودر ژله را اضافه کرده و هم بزنید.
- مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا به حباب زدن بیفتد.
- مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شوند.
- بیسکوییت را پودر کنید، آن را با کره مخلوط کرده و در قالب مورد نظر پهن کنید.
- مایه پنیر را روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
2. طرز تهیه کیک با آرد ذرت (با استفاده از فر)
مواد لازم برای تهیه کیک با آرد ذرت | |
مارگارین (کره گیاهی) | 50 گرم |
کنسرو آناناس آبکش شده | 425 گرم |
آرد ذرت | 4 قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای نرم | 50 گرم+ 75 گرم |
آب | 125 میلی لیتر+ 150 میلی لیتر |
روغن | 50 میلی لیتر |
آرد معمولی (ساده) | 150 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پوست لیموی رنده شده | 1 عدد لیمو |
دستور تهیه:
- آب کمپوت آناناس را با آرد ذرت مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیری یکدست و نرم درآیند.
- خمیر را با 50 گرم شکر قهوه ای، مارگارین و 125 میلی لیتر آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آنها را مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
- اجازه دهید، مخلوط ۳-۲ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
- پس از سفت شدن مخلوط، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به مرور کمی سرد شود.
- برای تهیه کیک اسفنجی، روغن، 75 گرم شکر قهوهای و ۱۵۰ میلی لیتر آب را داخل قابلمهای بریزید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، ولی اجازه ندهید مخلوط به جوش آید.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.
- آرد معمولی، بکینگ پودر و دارچین را با هم داخل کاسهای الک کنید، شیره شکر را به آنها افزوده و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
- داخل قالب کیک به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید و تکههای آناناس و پوست لیمو ترش را کف قالب بچینید، سپس ۴ قاشق غذاخوری از شربت آب آناناس بریزید و خمیر کیک اسفنجی را اضافه کنید.
- کیک را در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- برای اطمینان از پخت یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید، اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
- کیک را به صورت وارونه داخل بشقاب قرار داده و ۵ دقیقه فرصت دهید تا سرد شود.
- سپس قالب کیک را جدا نموده و باقیمانده شربت آناناس را روی آن بریزید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه