دستور تهیه کرم پای آلمانی فوق العاده خوشمزه

سه‌شنبه 3 تیر 1404 آشپزی
دستور تهیه کرم پای آلمانی

کرم پای آلمانی یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که از ترکیب شکلات، بستنی و خامه فرم گرفته تهیه می‌شود. این پای خامه‌ای به راحتی قابل درست کردن است و می‌توان آن را از قبل تهیه کرده و در فریزر نگهداری کرد. با این دستور ساده، شما می‌توانید این دسر خوشمزه را در کمترین زمان آماده کنید.

مواد لازم کرم پای آلمانی :

  • 2 بسته بیسکویت نشاسته ذرت (400 گرم)
  • 200 گرم کره نرم شده (در دمای اتاق)
  • 200 میلی لیتر خامه
  • بستنی 1 فنجان
  • شکر (160 گرم)
  • 1 زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • 1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)

برای پوشش کرم پای آلمانی:

  • 1 عدد شکلات شیری (200 گرم)
  • ½ جعبه خامه ترش (100 گرم)

کرم پای آلمانی

طرز تهیه:

ابتدا با هم زدن کره با شکر، ترجیحاً با همزن برقی، شروع کنید. 1-2 دقیقه بزنید تا کرمی یکدست و سفید به دست آید و دانه‌های شکر خوب حل شود.

زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید. هم زدن را متوقف کنید و خامه، شیر سرد و بستنی را اضافه کنید. 15-10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم یکدست و یکدستی به دست آید.

اگر خامه شروع به دلمه شدن کرد، به زدن ادامه دهید تا یکدست شود یا 30 دقیقه در یخچال بگذارید و دوباره هم بزنید.

بیسکویت‌ها را کمی در شیر مرطوب کرده و کف و کناره‌های یک قالب پای را پخش کنید.

1/3 خامه را اضافه کنید، با بیسکویت بپوشانید و این لایه‌ها را دو بار دیگر تکرار کنید و با خامه تمام کنید.

پس از اتمام مونتاژ پای آلمانی، گاناش رویه را آماده کنید:

خامه را در مایکروویو یا روی آتش گرم کنید (نیازی به جوشیدن نیست، فقط حرارت دهید) و شکلات خرد شده را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملاً ذوب شود.

گاناش قبلی را روی پای پهن کنید و با قاشق خوب صاف کنید و این دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال یا 2 ساعت در فریزر نگه دارید. سرو کنید و از این دسر لذت ببرید.

چیز کیک پنیر زغال اخته

طرز تهیه چیز کیک پنیر زغال اخته خوشمزه و ساده

چیز کیک اسنیکرز

طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز خوشمزه و محبوب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا