
دستور تهیه کرم پای آلمانی فوق العاده خوشمزه
دستور تهیه کرم پای آلمانی که از شکلات، بستنی و خامه فرم گرفته در این پای خامه ای فوق العاده آسان و لطیف ترکیب می شوند که می توان آن را از قبل درست کرد و در فریزر نگهداری کرد. خیلی راحت و راحت!
مواد لازم کرم پای آلمانی :
2 بسته بیسکویت نشاسته ذرت (400 گرم)
200 گرم کره نرم شده (در دمای اتاق)
200 میلی لیتر خامه
بستنی 1 فنجان
شکر (160 گرم)
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)
برای پوشش کرم پای آلمانی:
1 عدد شکلات شیری (200 گرم)
½ جعبه خامه ترش (100 گرم) میلی لیتر)
طرز تهیه:تهیه کرم پای آلمانی
اول با هم زدن کره با شکر، ترجیحاً با همزن برقی، شروع کنید. 1-2 دقیقه بزنید تا کرمی یکدست و سفید به دست آید و دانه های شکر خوب حل شود.
زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید.هم زدن را متوقف کنید و خامه- شیر سرد و بستنی را اضافه کنید. 15-10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم یکدست و یکدستی به دست آید
اگر خامه شروع به دلمه شدن کرد به زدن ادامه دهید تا یکدست شود یا 30 دقیقه در یخچال بگذارید و دوباره هم بزنید.
کوکی ها یا بسکوئیت ها را کمی در شیر مرطوب کرده و کف و کناره های یک قالب پای را پخش کنید.
1/3 خامه را اضافه کنید، با بیسکویت بپوشانید و این لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید و با خامه تمام کنید
. پس از اتمام مونتاژ پای آلمانی،گاناش رویه را آماده کنید:
خامه را در مایکروویو یا روی آتش گرم کنید (نیازی به جوشیدن نیست، فقط حرارت دهید) و شکلات خرد شده را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.
گاناش قبلی را روی پای پهن می کنیم و با قاشق خوب صاف می کنیم و این دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال یا 2 ساعت در فریزر نگه می داریم. سرو کنید و از چیزی که احتمالابهترین کیک کیک است لذت ببرید
ارسال دیدگاه