کرم پای آلمانی یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که از ترکیب شکلات، بستنی و خامه فرم گرفته تهیه میشود. این پای خامهای به راحتی قابل درست کردن است و میتوان آن را از قبل تهیه کرده و در فریزر نگهداری کرد. با این دستور ساده، شما میتوانید این دسر خوشمزه را در کمترین زمان آماده کنید.
مواد لازم کرم پای آلمانی :
- 2 بسته بیسکویت نشاسته ذرت (400 گرم)
- 200 گرم کره نرم شده (در دمای اتاق)
- 200 میلی لیتر خامه
- بستنی 1 فنجان
- شکر (160 گرم)
- 1 زرده تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
- 1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)
برای پوشش کرم پای آلمانی:
- 1 عدد شکلات شیری (200 گرم)
- ½ جعبه خامه ترش (100 گرم)
طرز تهیه:
ابتدا با هم زدن کره با شکر، ترجیحاً با همزن برقی، شروع کنید. 1-2 دقیقه بزنید تا کرمی یکدست و سفید به دست آید و دانههای شکر خوب حل شود.
زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه بزنید. هم زدن را متوقف کنید و خامه، شیر سرد و بستنی را اضافه کنید. 15-10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم یکدست و یکدستی به دست آید.
اگر خامه شروع به دلمه شدن کرد، به زدن ادامه دهید تا یکدست شود یا 30 دقیقه در یخچال بگذارید و دوباره هم بزنید.
بیسکویتها را کمی در شیر مرطوب کرده و کف و کنارههای یک قالب پای را پخش کنید.
1/3 خامه را اضافه کنید، با بیسکویت بپوشانید و این لایهها را دو بار دیگر تکرار کنید و با خامه تمام کنید.
پس از اتمام مونتاژ پای آلمانی، گاناش رویه را آماده کنید:
خامه را در مایکروویو یا روی آتش گرم کنید (نیازی به جوشیدن نیست، فقط حرارت دهید) و شکلات خرد شده را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
گاناش قبلی را روی پای پهن کنید و با قاشق خوب صاف کنید و این دسر را به مدت 4 ساعت در یخچال یا 2 ساعت در فریزر نگه دارید. سرو کنید و از این دسر لذت ببرید.
ارسال دیدگاه