
پیتزا پوآچا غذایی خوشمزه و عالی برای خصوصا برای جشن تولدهاست. این مینی پیتزا ها بسیار نرم و لذیذ هستند. مواد روی آن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
- 1 لیوان آب ولرم
- 1 استکان ماست (استکان کمر باریک ترک، 84 گرم)
- 1.5 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
- از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال جدا شود)
- 2 قاشق مربا خوری نمک
- آرد به مقدار کافی (با لیوان 200 میلی 5 لیوان آرد استفاده کردم ، هر لیوان 200 میلی حدود 110 گرم آرد میشود)
مواد لازم برای روی پیتزا پوآچا
- زرده تخم مرغی که جدا کردید
- پنیر پیتزا برش خورده
- سوجوک ورقه ای خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
- فلفل سبز خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه پیتزا پوآچا
- ابتدا آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و تا وقتی که کف کند، (حدود 10 دقیقه) استراحت بدید.
- سپس بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید. (ماست باید به دمای محیط رسیده باشد) و با دست هم بزنید.
- آرد را کم کم و به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و ورز بدید تا مثل نرمی گوش خمیر نرمی شود.
- روی ظرف ابتدا سلفون بکشید سپس با دستمال تمیز بپوشانید. نزدیک 1 ساعت استراحت بدید.
- سپس خمیر را کمی ورز بدید و تکه هایی اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و گرد کنید.
- کلا 22 چانه جدا کنید و داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید.
- 15 دقیقه استراحت بدید سپس با دست وسط خمیر را فشار بدید تا گود شود. در قسمت گودی چنگال بزنید.
- به ترتیب برش پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل سبز و سوجوک را جا بدید.
- به کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و 5 دقیقه دیگر استراحت بدید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
- پوآچا های نرمی میشود فقط چون من خواستم خیلی نرمتر شود بعد از پخت با دستمال تمیز روی پوآچا ها را پوشاندم.
- قبل از اینکه پیتزا پوآچا خیلی سرد شود سرو کنید.
منبع:تصویر زندگی
ارسال دیدگاه