» آشپزی » نحوه تهیه پیتزا آفریکانو (کوردن بلو)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۱۲ - ۱۵:۱۷

 کد خبر: 164596
 211 بازدید

نحوه تهیه پیتزا آفریکانو (کوردن بلو)

نحوه تهیه پیتزا آفریکانو (کوردن بلو)

مواد لازم برای تهیه پیتزا آفریکانو

سینه مرغ فیله شده ۱ عدد
ژامبون مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمسان ۱/۳ پیمانه
پنیر گودا ورقه‌ای یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
سس سیر و کچاب به میزان لازم
خمیر پیتزا ۲ عدد

مراحل تهیه پیتزا آفریکانو یا کوردن بلو

همونطور که در مواد لازم مشاهده فرمودین، ما فیله مرغ داریم که قراره رست بشه یا سرخ. پس خیلی خیلی بهتر هست که اون رو از یکی، دو ساعت قبل از شروع پخت، مزه دار یا مرینیت کنیم. این کار رو با مخلوط کردن، فیله‌ها با کمی نمک و ادویه‌های مورد علاقه خودتون به اضافه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و قرار دادن فیله‌ها داخل یخچال انجام بدین. بعد از مزه دار کردن، فیله‌ها رو سرخ کنین یا گریل.

فیله‌های آماده شده کنار میذاریم. خمیر پیتزا رو آماده می‌کنیم. چندتا دستور خوب تهیه خمیر پیتزا توی سایت موجود هست که با سرچ در قسمت جستجو در سایت به راحتی می‌تونین پیداش کنین. روی خمیر رو مقداری سس سیر و کجاپ یا هر سس مورد علاقه خودمون رو می‌ریزیم و همه جای خمیر پخشش می‌کنیم.

روی سس رو پودر پنیر پارمسان میریزیم.و بعد ژامبونی که درشت خرد کردیم یا به صورت رشته‌ای برش زدیم رو همه جای خمیر به صورت یکنواخت پخشش می‌کنیم.

حالا فیله‌های مرغ رو به قطعات کوچکتری تقسیم می‌کنیم و روی ژامبون‌ها می‌چینیم.

یک مشت از پنیر موزارلا رنده شده یا دو ورق پنیر ورقه‌ای رو لا به لای پنیر و ژامبون می‌ریزیم و کار رو ادامه میدیم.

قارچ‌های اسلایس شده روی روی پیتزا می‌چینیم، سعی کنید برش هاتون خیلی ضخیم نباشه تا هم پیتزا آب نندازه و هم شکیل‌تر باشه.

و بعد فلفل دلمه‌ای که نگینی خرد کردیم روی قارچ‌ها می‌ریزیم.

و بالاخره روی همه کراست و فیلینگ رو با پنیر کاملاً می‌پوشونیم، انتخاب پنیر هم به خودتون بستگی داره که طعم چه پنیری رو بیشتر می‌پسندین.بعد از اینکه روی پیتزا رو با پنیر پوشوندیم کمی آویشن و پاپریکا روی پنیر‌ها می‌پاشیم. از عطر آویشن غافل نشین.

پیتزا رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم و اجازه میدیم تا حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزه و نهایتاً گریل رو ۳_۴ دقیقه‌ای روشن می‌کنیم تا روی پنیر طلایی بشه. بعد از پخت اجازه میدیم از حرارت بیفته و بعد برش میدیم و سرو میکنیم. به همین راحتی ما یک پیتزای سریع و خوشمزه داریم. نوش جان.

منبع:پارسینه

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.