» آشپزی » دستور تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۲۷ - ۱۰:۱۴

دستور تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

دستور تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی پاستاهای خوشمزست که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با طرز تهیه این پاستا آشنا شوید.
پاستا با سس پنیر
پاستا با سس پنیر

مواد لازم برای خرده نان های رویه

  • کره ۴ ق غ
  • خرده نان ۲ فنجان
  • ساقه پیازچه خرد شده ۳ ق غ

مواد لازم برای پاستا و سس

  • سیر ۱ بوته
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پاستا ۴۵۰ گرم
  • کره ۸ ق غ
  • آرد ۶ ق غ
  • شیر ۵ فنجان
  • پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
  • پودر خردل نصف ق چ
  • نمک ۱ و نیم ق غ
  • فلفل سیاه ۱ ق چ

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .
برای تهیه پاستا و سس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.یک ظرف کم عمق به اندازه ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید.
سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود ۱-۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.
ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
منبع:نمناک

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه