مواد لازم برای خمیر:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۴ پیمانه
- آرد ۴۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
- آب یا شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای کرم
- تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
- شکر ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- کره ۲ قاشق مربا خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
1. ابتدا مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده و آب ولرم یا شیر ولرم روش میریزیم و سرش رو میبندیم ۱۰دقیقه میگذاریم تا پف کنه. باید داغی آب یا شیر طوری باشه که اگه انگشت زدیم انگشتو داغ کنه ولی نسوزونه.
2. روغن و شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مایه خمیر رسیده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
3. آرد ها را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن میکنیم.ابتدا خمیر چسبناکه ولی آنقدر ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد4. روی خمیر را پوشانده و درجای گرم به مدت دو ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت پف خمیر را میگیریم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم.
5. دوباره یک ربع استراحت میدهیم و درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم.
6. برای تهیه کرم زعفرانی ابتدا شیر و آرد را با هم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم شکر و بعد تخم مرغ و زعفران را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
7. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و بگذارید خنک بشه.
8. نون ها روهم برش میزنیم وکرم زعفرانی میریزیم و روش رو با پودر قند یا پودر پسته تزیین می کنیم.
9. این نون برای کسانی که پیراشکی دوست دارن ولی بخاطر روغن و چربی که داره نمیتونن بخورن عالیه علی الخصوص ورزشکارا. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان.
منبع:برترین ها
ارسال دیدگاه