طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستور تهیه میگو پفکی

میگو پفکی یک غذای خوشمزه و محبوب است که با طعمی لذیذ و ترد به شدت مورد توجه قرار می‌گیرد. این غذا به راحتی تهیه می‌شود و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا شام سرو کرد.

مواد لازم:

  • میگو: 1 کیلو
  • آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
  • ماست: دو قاشق سوپخوری
  • پیاز: یک عدد
  • آرد: 2/3 لیوان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

اول میگو را تمیز می‌کنیم، پوست آن را کنده، می‌شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده‌ایم، می‌ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. بعد آن را مخلوط می‌کنیم و در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بیکینگ پودر و نمک تهیه می‌کنیم. سس باید نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل سس مخلوط می‌کنیم و نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم.

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرار داده و روغن را داخل آن ریخته و می‌گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگوها را بگیرد. پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد، حرارت را پایین می‌آوریم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می‌ریزیم. وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز طلایی شود. دقت کنید حرارت به گونه‌ای باشد که روغن نسوزد.

نکته: می‌توانید برای طعم بهتر کمی سبزیجات معطر نیز به سس اضافه کنید.

دستورپخت میرزا قاسمی با گردو

آموزش تهیه میرزا قاسمی با گردو خوشمزه و ساده

غذاهای سالم برای بعد جراحی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی فوق‌العاده خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا