میگوی کاجون تند و پنیری یکی از لذیذترین پیش غذاها برای مهمانیهاست. این غذا به سرعت تهیه میشود و عطر و طعمی بینظیر را به همراه دارد!
مواد لازم:
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یک قاشق چایخوری پونه خشک
- یک قاشق چایخوری ریحان خشک
- یک قاشق چایخوری آویشن
- یک قاشق چایخوری پودر پیاز
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- ۵ قاشق غذاخوری کره
- نصف یک پیاز کوچک خرد شده
- دو حبه سیر له شده
- یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
- سه شاخه کرفس متوسط خردشده
- ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
- ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
- نصف پیمانه خامه
- ۱۱۰ گرم پنیر پارمزان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- نان تست برای خوردن
طرز تهیه:
- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. مواد ادویه را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
- کره را در یک ماهیتابه نچسب گرم کنید و پیاز و سیر را اضافه کنید. سبزیجات را با مخلوط ادویه پخته و نرم کنید.
- میگو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حرارت را کم کنید.
- پنیر خامهای و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
- مخلوط را در ظرف بریزید و پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
- به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوهای و معطر شود.
- این غذا را با کراکر یا نان تست سرو کنید!
ارسال دیدگاه