طرز تهیه میگوی کاجون تند و پنیری خوشمزه و آسان

دوشنبه 18 فروردین 1404 آشپزی
دستور تهیه میگوی کاجون تند و خوشمزه

میگوی کاجون تند و پنیری یکی از لذیذترین پیش غذاها برای مهمانی‌هاست. این غذا به سرعت تهیه می‌شود و عطر و طعمی بی‌نظیر را به همراه دارد!

مواد لازم:

  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک قاشق چایخوری پونه خشک
  • یک قاشق چایخوری ریحان خشک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۵ قاشق غذاخوری کره
  • نصف یک پیاز کوچک خرد شده
  • دو حبه سیر له شده
  • یک فلفل قرمز کوچک خرد شده
  • سه شاخه کرفس متوسط خردشده
  • ۴۵۰ گرم میگوی پاک شده
  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (در دمای اتاق)
  • نصف پیمانه خامه
  • ۱۱۰ گرم پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نان تست برای خوردن

طرز تهیه:

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط را با کمی کره چرب کنید و روی سینی فر بگذارید. مواد ادویه را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
  2. کره را در یک ماهیتابه نچسب گرم کنید و پیاز و سیر را اضافه کنید. سبزیجات را با مخلوط ادویه پخته و نرم کنید.
  3. میگو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حرارت را کم کنید.
  4. پنیر خامه‌ای و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  5. مخلوط را در ظرف بریزید و پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
  6. به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه‌ای و معطر شود.
  7. این غذا را با کراکر یا نان تست سرو کنید!

طرز تهیه میگوی کاجون تند و پنیری

بورک ترکی

طرز تهیه یوفکا با مرغ خوشمزه و ساده

دستور پخت خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا