دستور تهیه سالاد شوید به سه روش

پنج‌شنبه 28 اردیبهشت 1402 آشپزی

دستور تهیه سالاد شوید به سه روش

سالاد شوید یک نوع سالاد گیاهی یا غیر گیاهی است که با استفاده از موادی چون مرغ، پیازچه، سیب زمینی، کلم و ذرت تهیه می‌شود و سپس با یک نوع سس مزه دار ترکیب می‌شود. این سالاد به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذای اصلی همراه با نان سرو می‌شود. در این مقاله، شما با روش تهیه سالاد شوید و سیب زمینی، کلم و مرغ آشنا خواهید شد.

سالاد به طور کلی به دو صورت خام و پخته تهیه می‌شود. در هر دو صورت، از مواد اولیه مختلفی مانند سبزیجات، میوه‌ها، گوشت، ماهی، پنیر، نان و سایر مواد استفاده می‌شود. در صورتی که سالاد شوید را می‌خواهید، می‌توانید با ترکیب موادی مانند کلم، سیب زمینی، مرغ، پیازچه و ذرت، این سالاد را تهیه کنید. می‌توانید از سس مورد علاقه‌تان برای ترکیب با این مواد استفاده کنید و سپس آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

دستور تهیه سالاد شوید به سه روش

دستور تهیه سالاد شوید به سه روش

۱. طرز تهیه سالاد شوید و مرغ

سالاد شوید را می‌توان با مرغ، سیب زمینی و پیازچه درست کرد و با سس مایونز آن را مزه دار کرد. این سالاد را می‌توان با نان باگت به عنوان عصرانه یا شام سرو کرد.

مواد لازم سالاد شوید و مرغ

  • سینه مرغ بزرگ 1 عدد
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • خیار شور نگینی ریز خرد شده 1 پیمانه
  • شوید ساطوری 3/4 پیمانه
  • ماست خامه ای 1/2 پیمانه
  • سس مایونز 1/2 پیمانه
  • نمک، فلفل، آبلیمو، آویشن و پودر سیر به میزان لازم

دستور تهیه سالاد شوید و مرغ

  1. سیب زمینی را آبپز کرده، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک، فلفل و زعفران بپزید و سپس ریش ریش کنید.
  3. سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را در ظرفی مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود.
  4. همه مواد را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
    نکات
  5. در صورت تمایل می‌توانید یک پیمانه پیازچه نگینی ریز خرد شده به سالاد فوق اضافه کنید.
  6. اگر طعم روغن زیتون را دوست دارید دو قاشق روغن زیتون به سالاد بیفزایید.
  7. سس را زمانی به مواد اضافه کنید که سرد باشند، زیرا گرمای مواد باعث می‌شود سس به خورد آن‌ها برود و مجبور شوید از سس بیشتری استفاده کنید.
سالاد شوید و مرغ 

سالاد شوید و مرغ

۲. طرز تهیه سالاد شوید و سیب زمینی

این سالاد از ترکیب شوید و سیب زمینی با سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه‌ای و ذرت طعم بی نظیری پیدا می‌کند و معمولا به عنوان پیش غذا مصرف می‌گردد.

مواد لازم سالاد شوید و سیب زمینی

  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده 4 عدد
  • شوید ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده 1/4 پیمانه
  • کنسرو ذرت 1 پیمانه
  • خیار شور نگینی ریز خرد شده 1/2 پیمانه
  • سس مایونز 1 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه سالاد شوید و سیب زمینی

  1. همه مواد را در کاسه‌ای بریزید و با سس مایونز مخلوط کنید.
  2. نمک و فلفل آن را میزان کرده و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سالاد شوید و سیب زمینی

سالاد شوید و سیب زمینی

۳. طرز تهیه سالاد شوید و کلم

یک نوع سالاد شوید را از ترکیب سبزیجاتی نظیر کلم برگ سفید، نخود فرنگی و هویج درست می‌کنند که معمولا به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود.

مواد لازم سالاد شوید و کلم

  • کلم برگ سفید 200 گرم
  • نخود فرنگی 120 گرم
  • هویج 120 گرم
  • شوید 200 گرم
  • ماست چکیده شیرین 3 قاشق سوپخوری
  • سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه سالاد شوید و کلم

  1. کلم برگ سفید را خیلی ریز خرد کنید.
  2. شوید را ساطوری کنید.
  3. خیار شور را نگینی خرد کنید.
  4. هویج را با رنده درشت، رنده کنید.
  5. سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط کرده و هم بزنید تا مایونز از هم باز شود.
  6. همه سبزیجات را در ظرفی ریخته، سس را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد سبزیجات رود، سپس در ظرف سرو بکشید.
    نکات
  7. در صورت تمایل می‌توانید در این سالاد به جای نخود فرنگی و هویج از ذرت و زیتون سبز بدون هسته استفاده کنید.
  8. در صورت تمایل می‌توانید در این سالاد به جای نخود فرنگی از دو ساقه کرفس خرد شده استفاده کنید.
تزئین سالاد شوید

تزئین سالاد شوید

تزئین سالاد شوید

در این مقاله، شما با روش تهیه انواع سالاد‌هایی که از شوید استفاده شده، آشنا شدید. این سالاد‌ها را می‌توانید در جشن‌های تولد و دورهمی‌های دوستانه به عنوان یک عصرانه خوشمزه سرو کنید. همچنین، می‌توانید سالاد شوید را قالب بزنید و آن را به دلخواه تزیین کنید. برای این کار، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

1. کف قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و سپس با پلاستیک فریزر آن را بپوشانید.
2. سالاد را در قالب ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد.
3. روی قالب را با پلاستیک پوشانده و آن را در یخچال قرار دهید.
4. پس از سرد شدن، سالاد را در ظرف سرو برگردانده و پلاستیک را از آن جدا کنید.

به این ترتیب، شما می‌توانید سالاد شوید را به صورت قالبی زیبا و جذاب درست کرده و در میان میز مهمانی خود قرار دهید.

دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

دستور پخت خورش سیب زمینی؛ با مرغ، گوشت، بدون گوشت و سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا