ترشی فلفل هالوپینو
فلفل هالوپینو یک فلفل تند متوسط اندازه است که خاستگاه آن به کشور مکزیک باز میگردد. این فلفل زمانی که هنوز سبز است برداشت میشود و به رنگ سبز روشن یا سبز تیره است. فلفل هالوپینو دارای طعمی تند و تیز و البته شیرین است.
فلفل هالوپینو به شکلهای مختلفی مصرف میشود. این فلفل را میتوان به صورت تازه، پخته، خشک شده، کنسرو شده یا به شکل پودر مصرف کرد. فلفل هالوپینو به عنوان چاشنی در انواع غذاها، ساندویچها، سالادها و سسها استفاده میشود. همچنین، از فلفل هالوپینو در تهیه ترشی، سالسا و سسهای تند نیز استفاده میشود.
فلفل هالوپینو دارای خواص و فواید بسیاری برای سلامتی است. این فلفل منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین A، آنتیاکسیدانها و فیبر است. فلفل هالوپینو به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش التهاب و بهبود سلامت گوارش کمک میکند.
مواد لازم ترشی فلفل هالوپینو
فلفل هالوپینو: 500 گرم
سرکه سفید: 750 میلیلیتر
نمک: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب: 1 فنجان
سیر: 5 حبه
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو
هالوپینو بسیار تند است بنابراین هنگام تهیه ترشی هالوپینو بهتر است از دستکش استفاده کنید.
فلفل هالوپینو را بشویید و دم آن را جدا کنید. سپس، فلفل ها را به صورت حلقهای یا خلالی برش بزنید.
سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
در یک قابلمه، سرکه، نمک، شکر و آب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید. سپس، حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشد.
فلفل ها و سیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
زمانی که همه هالوپینوها تغییر رنگ دارند با انبر از سرکه خارج کرده و داخل شیشه بریزید.
روی شیشه را با مخلوط سرکه پر کنید به طوری که روی فلفل ها را بگیرد.
در شیشه را ببندید و بعد از سرد شدن در یخچال بگذارید.
ترشی هالوپینو بعد از ۱۰ روز آماده است.
در ترکیب ترشی هالوپینو میتونید از شوید و پیاز هم استفاده کنید.
فلفل ها را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و سس را روی آنها بریزید.
درب شیشهها را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
نکات:
برای تهیه ترشی فلفل هالوپینو میتوانید از فلفلهای سبز یا قرمز استفاده کنید.
میزان تند بودن ترشی را با توجه به ذائقه خود میتوانید تنظیم کنید.
برای خوشمزهتر شدن ترشی، میتوانید از ادویههای دیگر مانند زنجبیل، زیره سبز یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
زمان ماندگاری: 6 ماه
ارسال دیدگاه