چیکن آلفردو غذایی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این غذا با ترکیب مرغ و سس خامهای به یکی از محبوبترین غذاها در بین خانوادهها تبدیل شده است.
مواد مورد نیاز:
- ۲۳۰ گرم پاستا فتوچینی
- ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
- ۱۱۰ گرم کره
- ۲ حبه سیر
- ۱ پیمانه خامه سنگین
- ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا پاستاها را در آب جوش به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید. به یاد داشته باشید که در حین پخت هم بزنید تا چسبنده نشوند.
پس از پخت، ½ پیمانه از آب پاستا را جدا کرده و پاستا را آبکش کنید. سپس مرغ را با دستمال کاغذی خشک کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
روغن کانولا را در تابه گرم کنید و مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
سس را با اضافه کردن سیر، خامه، پنیر پارمسان و ادویهجات آماده کنید. حتماً در حین پخت مداوم هم بزنید تا به تابه نچسبد.
در نهایت، پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید. غذای شما آماده است! آن را با مرغ سرو کرده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
برای بهبود طعم غذا میتوانید از ادویههای دلخواه خود استفاده کنید.
ارسال دیدگاه