طرز تهیه چیکن آلفردو: یک غذای خوشمزه خانگی

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستورپخت چیکن آلفردو

چیکن آلفردو غذایی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این غذا با ترکیب مرغ و سس خامه‌ای به یکی از محبوب‌ترین غذاها در بین خانواده‌ها تبدیل شده است.

مواد مورد نیاز:

  • ۲۳۰ گرم پاستا فتوچینی
  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ۱۱۰ گرم کره
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ پیمانه خامه سنگین
  • ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  • جعفری خرد شده برای تزئین

طرز تهیه

ابتدا پاستاها را در آب جوش به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید. به یاد داشته باشید که در حین پخت هم بزنید تا چسبنده نشوند.

چیکن آلفردو

پس از پخت، ½ پیمانه از آب پاستا را جدا کرده و پاستا را آبکش کنید. سپس مرغ را با دستمال کاغذی خشک کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید.

چیکن آلفردو

روغن کانولا را در تابه گرم کنید و مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.

چیکن آلفردو

سس را با اضافه کردن سیر، خامه، پنیر پارمسان و ادویه‌جات آماده کنید. حتماً در حین پخت مداوم هم بزنید تا به تابه نچسبد.

چیکن آلفردو

در نهایت، پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید. غذای شما آماده است! آن را با مرغ سرو کرده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

چیکن آلفردو

برای بهبود طعم غذا می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود استفاده کنید.

دستور پخت رل بوقلمون ایتالیایی

طرز تهیه کالباس رل شده خوشمزه و ساده

باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا