آموزش تهیه میرزا قاسمی با گردو خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستورپخت میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر خاصی دارد. این غذا با ترکیب بادنجان، گوجه‌فرنگی و گردو تهیه می‌شود و بسیار محبوب است.

مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:

  • گوجه فرنگی = ۴۰۰ گرم
  • بادنجان = سه عدد
  • گردوي آسياب‌شده = يك پيمانه
  • كره = 100 گرم
  • سيرداغ = سه قاشق غذاخوري
  • زردچوبه، فلفل و نمك = به ميزان لازم
  • تخم‌مرغ = دو عدد
  • سير = دو حبه

طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:

بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

نکات اضافی: برای بهبود طعم می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه استانبولی با رب

طرز تهیه استانبولی با رب: یک غذای خوشمزه و ساده

دستور تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا