میرزا قاسمی با گردو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر خاصی دارد. این غذا با ترکیب بادنجان، گوجهفرنگی و گردو تهیه میشود و بسیار محبوب است.
مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:
- گوجه فرنگی = ۴۰۰ گرم
- بادنجان = سه عدد
- گردوي آسيابشده = يك پيمانه
- كره = 100 گرم
- سيرداغ = سه قاشق غذاخوري
- زردچوبه، فلفل و نمك = به ميزان لازم
- تخممرغ = دو عدد
- سير = دو حبه
طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير ميگذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه ميكنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجهفرنگيها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت ميدهيم و با ادويهها به مواد بالا اضافه ميكنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجهفرنگيها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده ميگذاريم.
نکات اضافی: برای بهبود طعم میتوانید از ادویههای مختلف استفاده کنید و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه