» آشپزی » دستورپخت مرغ تنوری

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۱ - ۱۴:۳۲

دستورپخت مرغ تنوری

دستورپخت مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

نام غذا:مرغ تنوری
زمان پخت:۲ ساعت
تعداد سرو:۶ نفر

مواد لازم

 

مرغ خرد شده: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد (چاپ شده)
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای:۱ عدد (اسلایس شده)
هویج:۱ عدد (اسلایس شده)
آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم

پخت غذا با مرغ چرخ کرده
 

مراحل پخت


پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سس، ماست، روغن زیتون و آب لیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرغ‌های تکه شده را به این مواد آغشته کنید (داخل این مواد بریزید) و در ظرف را بگذارید.

سپس ظرف را داخل یخچال به مدت ۷-۸ بگذارید تا مزه دار شود.

بعد از مزه دار شدن مرغ آن را از مواد جدا کنید.

داخل یک ظرف مناسب که قرار است داخل فر بگذارید یک قاشق کره آب کنید.

مرغ‌ها را داخل ظرف بچینید.

موادی که مرغ را داخل آن گذاشته بودید تا مزه دار شود به غیر از فلفل دلمه‌ای که از مواد جدا می‌کنید، کمی به آن‌ها آب اضافه کنید و بعد از صافی رد کنید تا پیاز هاش نیز جدا شود.

سپس روی مرغ‌ها بریزید تا جایی که تقریبا رویه مرغ را بگیرد.

فلفل دلمه ای‌هایی که جدا کرده بودید و یک هویج را حلقه‌ای کرده و روی مرغ و آب آن قرار دهید.

روی ظرف فویل بپیچید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.

پس از یک ساعت فویل را برداشته و روی مرغ‌ها را با قلمو زعفران و کره بزنید و در فر دوباره قرار دهید و تا یک ساعت دیگر هم صبرکنید.

مرغ را هراز گاهی چک کنید و گاهی اوقات از مواد سس روی مرغ‌ها بریزید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.