طرز تهیه حلیم خانگی خوشمزه و آسان

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستورپخت حلیم خوشمزه برای ماه رمضان

حلیم خانگی یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که خصوصاً در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. این غذا به عنوان یک وعده مغذی و خوشمزه در صبحانه و افطار سرو می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه حلیم خانگی:

  • ۴۰۰ گرم گندم خورد شده یا گندم معمولی
  • ۴۰۰ گرم گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده می‌کنند)
  • ۱ عدد پیاز
  • نیم قاشق چای خوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • روغن یا کره به مقدار نیاز
  • ۱٫۵ لیتر آب سرد تقریبا
  • شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه
حلیم خانگی

طرز تهیه حلیم خانگی:

برای تهیه حلیم خانگی، اول گندم را پنج تا شش ساعت در آب خیس کنید تا خوب آب جذب کند. سپس گوشت را همراه با ۲ لیوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید و پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و به گوشت اضافه کنید. بعد از آن زردچوبه را بیفزایید و شعله را روی درجه متوسط قرار دهید تا گوشت خوب پخته شود.

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم و له شود. مراقب باشید ته قابلمه نگیرد و هر از چند دقیقه آن را هم بزنید. وقتی گوشت پخته شد، آن را ریز کرده و به مخلوط گندم اضافه کنید.

نکته مهم جهت تهیه حلیم خانگی:

از گندم پوست کنده استفاده کنید و در صورت استفاده از گندم پوست دار، مقدار بیشتری نیاز دارید. حلیم را با دارچین و کره داغ سرو کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.

دستور پخت لوبیا پلوی تبریزی

طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی خوشمزه و ساده

دستور پخت ماهی با سبزیجات در فر

طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر برای 4 نفر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا