کوکوی اشپل ماهی یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که میتواند به عنوان یک غذای اصلی یا میانوعده سرو شود. این خوراک خوشطعم بهخصوص برای دوستداران ماهی بسیار خوشایند خواهد بود.
مواد لازم برای درست کردن کوکوی اشپل ماهی
- سبزی کوکو یی شامل (گشنیز، ریحان، ترخون، پیازچه، تره، جعفری، شوید) 230 گرم
- اشپل ماهی 70 گرم
- آرد 5 گرم
- سیر 1 حبه
- زرشک 3 گرم در صورت دلخواه
- تخم مرغ 1 عدد (60 گرم)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
روش پخت کوکوی اشپل ماهی
ابتدا سبزی کوکویی را تمیز پاک میکنیم. بعد آن را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی سبزیها خارج شود. بعد سبزیها را به صورت ریز خرد میکنیم. اشپل ها را از پوسته روییشان خارج میکنیم و به همراه سبزی کوکو، سیر رنده شده، آرد، زرشک، تخم مرغ و ادویجات و نمک خوب با هم مخلوط میکنیم. ماهیتابه مناسبی را انتخاب کرده و کمی روغن داخل آن میریزیم و تا داغ شود. سپس مواد را داخل ماهیتابه پهن کرده و در ماهیتابه را میبندیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم 10 دقیقه بپزد و بعد طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم و 10 دقیقه دیگر با همان حرارت ملایم بپزد. اگر اندازه اشپلها درشتتر باشد باید حرارت را کمتر کنید تا بهتر پخته شود.
ارسال دیدگاه