» آشپزی » دستورتهیه پیتزا با خمیر آماده به سه روش

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۴ - ۱۲:۱۱

دستورتهیه پیتزا با خمیر آماده به سه روش

دستورتهیه پیتزا با خمیر آماده به سه روش
پیتزا با خمیر آماده را با هر طعمی و در زمان کوتاهی می‌توان تهیه کرد. بیشترین زمانی که برای تهیه پیتزا صرف می‌شودف مربوط به تهیه خمیر آن است، بنابراین اگر به دنبال روشی سریع برای تهیه پیتزایی باکیفیت و در زمانی کوتاه هستید، استفاده از نان‌های آماده پیتزا را امتحان کنید.

برای طبخ انواع پیتزا، ابتدا باید نان آن را مزه دار کنید، برای این منظور به یک سس احتیاج دارید. می‌توانید از سس‌های فلفل موجود در بازار استفاده کنید یا خودتان در منزل سس را تهیه کنید. بنابراین ابتدا طرز تهیه این سس را شرح خواهیم داد.

طرز تهیه سس پیتزا با خمیر آماده

به منظور تهیه این سس برای ۳ الی ۴ نفر (اگر برای هر نفر یک خمیر آماده در نظر بگیریم)، به ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک حبه
شکر نصف قاشق غذاخوری
فلفل، نمک و جوز هندی به میزان لازم

 

شیوه تهیه:

  1. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سس را روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند.

سس آماده است. مقداری از آن را با قلمو مخصوص آشپزی روی خمیر پیتزا پخش کنید.

 

پیتزا رست بیف با خمیر آماده

 

طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده به روش اول (رست بیف)

به منظور تهیه پیتزا رست بیف با خمیر آماده برای ۲ الی ۳ نفر، به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه‌ای در ادامه مشاهده می‌کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
خمیر آماده ۲ الی ۳ عدد
گوشت راسته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک الی دو عدد
زیتون حلقه شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
فلفل و آویشن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. گوشت را بشویید و به چند قسمت تقسیم کنید.
  2. گوشت را همراه با مقداری آب روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کاملا بپزد. برای از بین بردن بوی گوشت به آن پیاز و فلفل اضافه کنید.
  3. وقتی گوشت پخت، آن را ریش ریش کنید.
  4. گوشت را اندکی با روغن تفت دهید و در پایان آویشن را به آن اضافه کنید.
  5. قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
  6. فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز نگینی یا خلالی خرد کنید.
  7. اکنون مقداری از سس پیتزا را روی خمیر‌های آماده بزنید و مقداری از گوشت، قارچ و فلفل دلمه‌ای را روی نان قرار دهید.
  8. سپس پنیرپیتزا را اضافه کنید و زیتون های حلقه شده را اضافه کنید.
  9. یک سینی فر را چرب کنید و پیتزا را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا کاملا آماده شود.

 

پیتزا پپرونی با خمیر آماده

 

طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده به روش دوم (پپرونی)

به منظور تهیه پیتزا پپرونی با خمیر آماده برای ۲ الی ۳ نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لارم
خمیر آماده ۲ الی ۳ عدد
کالباس یا سوسیس پپرونی ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
فلفل سبز ۳ الی ۴ عدد
پنیرپیتزا به مقدار لازم

 

نحوه آماده کردن پیتزا:

  1. سویس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید.
  2. فلفل را نیز خرد کنید.
  3. مقداری سس روی نان پیتزا پخش کنید و مقداری آویشن روی آن بپاشید.
  4. اکنون پنیرپیتزا را اضافه کنید.
  5. اکنون پپرونی‌ها و فلفل‌ها را اضافه کنید.
  6. مقداری پنیرپیتزا روی پپرونی‌ها بریزید.
  7. سینی فر را چرب کنید و پیتزا‌ها را در آن قرار دهید. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

 

پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده

 

طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده به روش سوم (مرغ و قارچ)

به منظور تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده برای ۲ الی ۳ نفر، به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم
سینه مرغ ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای یک الی ۲ عدد
فلفل، نمک و آویشن به میزان لازم

دستور پخت:

  1. مرغ را بشویید و همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید. زمانی که یکی دو جوش زد، آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  2. سپس مجددا مرغ را با پیاز و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. برای آنکه بوی مرغ گرفته شود، فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید.
  3. اکنون مرغ را ریش ریش نمایید.
  4. قارچ را خرد کرد و با روغن اندکی کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود، سپس مرغ را نیز اضافه کرده و مقداری تفت دهید. در این مرحله نمک و آویشن را نیز اضافه نمایید. مرغ را نباید زیاد تفت دهید، زیرا سفت خواهد شد.
  5. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.
  6. مقداری سس روی خمیر‌های پیتزا بزنید. سپس مقداری مرغ و قارچ روی هر کدام بریزید، اکنون فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه کنید.
  7. اکنون پنیر پیتزا را نیز اضافه نمایید.
  8. یک سینی فر را چرب کرده و پیتزاها را در آن قرار دهید.
  9. فر را باید از قبل با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده باشید، سپس پیتزا‌ها را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

منبع:سناره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.