نان پوآچای ژامبون و پنیر

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400 آشپزی
 نان پوآچای ژامبون و پنیر

 نان پوآچای ژامبون و پنیر

یک نان خوشمزه مناسب صبحانه که گاهی بصورت داغ سرو میشود و جای پیش غذا را میگیرد! این غذا از ترکیه و بلغارستان است !

 

 نان پوآچای ژامبون و پنیر

نان پوآچای ژامبون و پنیر

مواد لازم خمیر نان پوآچای ژامبون و پنیر :

  • آرد: ۲ پیمانه
  • خمیر مایه: ۱۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۱۰۰ گرم
  • کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم
  • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • شیر: ۱ پیمانه

مواد لازم میانی نان پوآچای :

  • ژامبون (برشته شده): ۱۰۰ گرم
  • پنیر چدار (رنده شده): ۱ پیمانه

مواد لازم رویه:

  • عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب: ۴ قاشق سوپ خوری
  • دانه کنجد: ۲ پیمانه

 

  •  نان پوآچای ژامبون و پنیر

    نان پوآچای ژامبون و پنیر

 

 

  • طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر :

  • ابتدا برای تهیه خمیر، آرد، خمیر مایه و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
    تخم مرغ، ماست، کره ذوب شده، روغن، نمک و شیر را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
    خمیر به دست آمده را ورز دهید. در صورت نیاز مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
    روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.سپس گلوله هایی به اندازه لیموسنگی از خمیر جدا کرده و روی سطح کار پهن کنید.
    مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید.
    آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی سطح کار پهن کنید.
    مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده
    وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید.
    آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و دانه کنجد بپاشید.
    آنها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید،
    سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید
    تا نان ها پخته و طلایی و برشته شوند.

دستور پخت کوکو مرغ بادکوبه‌ای 

دستور پخت کوکو مرغ بادکوبه‌ای 

پخت کوکوی کدو سبز

3 طرز تهیه کوکو کدو سبز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا