طرز تهیه شیرینی لوزی با پنیر و مربا – دسر خوشمزه

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 18

شیرینی لوزی با پنیر و مربا یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که می‌تواند پذیرایی بی‌نظیری از میهمانان شما باشد. این طرز تهیه شیرینی لوزی به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن این دسر را آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره 4 پیمانه
  • شکر یک چهارم پیمانه
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • پنیر خامه‌ای 225 گرم
  • کره 450 گرم
  • مربای تمشک 1 پیمانه
طرز تهیه :

برای تهیه این شیرینی، ابتدا کره، پنیر خامه‌ای، نمک و شکر را با هم هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. سپس آرد و وانیل را اضافه کنید. خمیر را به دو نیمه تقسیم کنید و هر نیمه را به شکل مستطیل درآورید و در یخچال بگذارید. بعد از کمی استراحت، خمیر را پهن کرده و مربای تمشک را روی آن بمالید. خمیر دیگر را روی آن قرار دهید و به شکل لوزی ببرید.

سپس لوزی‌ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند. پس از پخت، اجازه دهید تا خنک شوند و با شکر تزئین کنید. این دسر خوشمزه را از دست ندهید!

Capture 116

طرز تهیه بستنی خانگی خوشمزه در 5 دقیقه

Capture 16

طرز تهیه کباب چوبی مرغ با سس انار خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا