شیرینی لوزی با پنیر و مربا یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که میتواند پذیرایی بینظیری از میهمانان شما باشد. این طرز تهیه شیرینی لوزی به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن این دسر را آماده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آرد چند منظوره 4 پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- نمک یک دوم قاشق چایخوری
- پنیر خامهای 225 گرم
- کره 450 گرم
- مربای تمشک 1 پیمانه
برای تهیه این شیرینی، ابتدا کره، پنیر خامهای، نمک و شکر را با هم هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. سپس آرد و وانیل را اضافه کنید. خمیر را به دو نیمه تقسیم کنید و هر نیمه را به شکل مستطیل درآورید و در یخچال بگذارید. بعد از کمی استراحت، خمیر را پهن کرده و مربای تمشک را روی آن بمالید. خمیر دیگر را روی آن قرار دهید و به شکل لوزی ببرید.
سپس لوزیها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند. پس از پخت، اجازه دهید تا خنک شوند و با شکر تزئین کنید. این دسر خوشمزه را از دست ندهید!
ارسال دیدگاه