طرز تهیه خورش کرفس بامرغ؛ خوشمزه پر خاصیت

پنج شنبه، ۲ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

خورش کرفس با مرغ

بیشتر افراد برگهای کرفس را دور می ریزند اما باید دانست که۰ برگهای کرفس مغذی ترین قسمت گیاه هستند و بیش از ساقه، کلسیم، آهن، پتاسیم و ویتامین های «A» و «C» دارند. این برگها را باید در سوپ و سالاد یا سایر غذاها استفاده کرد.کرفس دارای کالری اندک و الیاف گیاهی فراوان است و منبع غنی از پتاسیم می باشد. ممکن است التهاب بدن را کاهش دهد و در برابر سرطان محافظت کند، اما سرشار از نیتراتهای گیاهی است.

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

  1. پیاز  ۱عدد
  2. ساقه کرفس ۴۰۰ گرم
  3. برگ کرفس ۲۰۰ گرم
  4. نعنا تازه (ریز خرد شده )یک قاشق غذاخوری
  5. جعفری تازه (ریز خرد شده)دو قاشق غذاخوری
  6. لیمو عمانی۲ عدد
  7. مرغ  ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم
  8. رب گوجه فرنگی۱  قاشق غذاخوری
  9. نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
  10. روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

۱:لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

۲:ساقه‌های کرفس را به اندازه‌های کوچک و مساوی خرد کنید. نعنا، جعفری و برگ‌های کرفس را به صورت ریز خردکنید.

۳:کمی روغن مایع داخل یک قابلمه کوچک بریزید و برگ‌های کرفس و سبزی خرد شده را تفت دهید. هر چه قدر بیشتر تفت دهید سبزی‌ها تیره‌تر می‌شوند و درون خورش جا میفتند .

۴:پیازها را داخل یک قابلمه‌ متوسط بریزید و کمی با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز ها نرم شدند، زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مرغ را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرخ شوند.

۵:رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ و طعم آن بهتر شود. ساقه‌های کرفس را اضافه کنید تفت دهید و بعد از یکی دو دقیقه، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.  اگر در حین پخت احساس کردید آب خورش کم است می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

۶:وقتی که مرغ پخت، لیمو عمانی، سبزی سرخ شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید. در این مرحله خورش باید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی گاز بماند تا جا بیافتد.

۷:خورش کرفس با مرغ جا افتاده را بچشید و در صورت تمایل به آن کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

نوش جان

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی با سس خامه ای

طرز تهبه بستنی انبه خانگی خوشمزه و ساده

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا