خورش هویج و الو؛ یک خورش خوشمزه و سنتی

پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1404 آشپزی
خورش هویج

خورش هویج و الو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از هویج به عنوان ماده اصلی تهیه می‌شود. این خورش طعمی عالی و عطری دلپذیر دارد که مطمئناً شما را به وجد می‌آورد. حتی اگر به هویج پخته علاقه‌مند نیستید، این خورش شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

خورش هویج و الو

مواد لازم برای 6 نفر خورش هویج و الو :

  • 600 گرم گوشت گوساله یا گوسفند
  • 300 گرم آلو خورشی
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • نیم کیلو هویج
  • 3 ق س رب گوجه فرنگی
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • 1 ق س شکر
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

1. ابتدا گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن کمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گوشت را بریزید و کمی تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را همراه با کمی زردچوبه به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت نیم‌پز شود. در این میان آلوها را بشویید، سپس آنها را به مدت یک ساعت خیس کنید.

2. هویج‌ها را پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. بعد از اینکه گوشت نیم‌پز شد، هویج‌ها را اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت و هویج کاملا بپزند.

3. حالا نوبت اضافه کردن آلوهاست. آنها را همراه با مقداری نمک و در صورت نیاز کمی زردچوبه اضافه کنید. شکر را هم اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

4. وقتی خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

فوت و فن خورش هویج و آلو :

بهتر است از هویج‌های قلمی برای خورش استفاده کنید، تا حلقه‌های هویج یکدست شوند.

بستنی

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و مخصوص

پاستا

طرز تهیه پاستا با بادمجان خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا