طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید خوشمزه و سالم

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 62

خورش نخود سبز و شوید یکی از غذاهای سالم و مقوی است که برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند بسیار مناسب می‌باشد. در این مقاله، شما با طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
  • روغن (سرخ کردنی) 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده) 4 قاشق سوپخوری
  • سیر 1 حبه
  • نخود سبز نیم کیلو
  • شوید (ساطوری شده) 2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) 1 قاشق چایخوری
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) 1 قاشق سوپخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند.

پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.

نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

نکات:

این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند. لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد. بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید. اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه‌تر می‌کند.

Capture 63

طرز تهیه اشپیل شور خوشمزه و آسان

Capture 61

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا