خورش فسنجان یکی از خورشهای محبوب ایرانی است که میتوان آن را با استفاده از مواد مختلفی تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه طرز تهیه خورش فسنجان با هویج را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید!
مواد لازم:
- گردو (چرخكرده) 250 گرم
- پیاز (كوچك) 1 عدد
- هویج (رنده شده) 2 عدد
- زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
- رب انار 1 قاشق مرباخوری
- گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
- آبلیمو 1 چهارم پیمانه
- شكر 3 قاشق سوپخوری
- روغن به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کاملا تبخیر شود. سپس کمی روغن اضافه میکنیم و آن را خوب سرخ میکنیم. حالا گردو را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. پس از مدتی هویجهای ریز و رنده شده را به آن اضافه کرده و باز هم تفت میدهیم.
۴ پیمانه آب به خورش اضافه میکنیم و پس از جوش آمدن، شعله را ملایم میکنیم تا غذا بپزد. رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خورش کمی جا بیفتد.
آبلیمو و شکر را کاملا با هم حل میکنیم و آن را به خورش اضافه میکنیم. گوشت چرخکرده را خوب ورز داده و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپهای کوچک در میآوریم و در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت، توپهای گوشت را به خورش اضافه میکنیم.
نکات:
میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد. میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده کنید. اگر دوست دارید، میتوانید به خورش مرغ اضافه کنید و گوشت را حذف کنید. تا حد ممکن از روغن برای سرخ کردن کم استفاده کنید چون این خورش به ذات چرب است!
ارسال دیدگاه