خورش غوره مسما با گوشت

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی

خورش غوره مسما

خورش غوره یکی از غذاهای محلی ایران است این خورش ترش و ملس ایرانی به طور کلی با گوشت درست میشود اما با بوقلمون ومرغ نیز میتوان آن را تهیه کرد

 

مواد لازم برای تهیه خورش غوره مسما

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده  ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • غوره بدون هسته  ۲۵۰ گرم
  • نعناع زیز خرد شده  ۱۰۰ گرم
خورش غوره مسما

خورش غوره مسما

 طرز تهیه خورشت غوره

  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید.
  • وقتی گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد. رب گوجه فرنگی را با مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی به طور کامل سرخ شود و بوی خامی رب ازبین برد.
  • پس از تفت رب، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
  • نعناع و جعفری را پاک کنید و پس از شستشو و خشک کردن   به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
  • یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و نعنا و جعفری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود.وسپس سبزی های سرخ شده را  به خورشت اضافه کنید
  • پس از ۱۵ دقیقه غوره را نیز با مقداری نمک و فلفل به خورشت اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد پس از اینکه خورشت آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید
  • نوش جان
    خورش غوره مسما

    خورش غوره مسما

     

دستور پخت کباب سلطانی ایرانی

دستور پخت کباب سلطانی ایرانی

کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا