خورش غوره مسما با گوشت +طرزتهیه

پنج شنبه، ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

خورش غوره مسما

مجله دایان :خورشت غوره از غذاهای ترش و ملس ایرانی است که اگرچه به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود ولی می‌توان آن را با گوشت‌های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه خورش غور ه مسما

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده  ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • غوره بدون هسته  ۲۵۰ گرم
  • نعناع زیز خرد شده  ۱۰۰ گرم

 بیشتر بخوانید :طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه

خورشت غوره مسما

خورشت غوره مسما

 طرز تهیه خورشت غوره

  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید.
  • وقتی گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد. رب گوجه فرنگی را با مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی به طور کامل سرخ شود و بوی خامی رب ازبین برد.
  • پس از تفت رب، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
  • نعناع و جعفری را پاک کنید و پس از شستشو و خشک کردن   به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
  • یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و نعنا و جعفری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود.وسپس سبزی های سرخ شده را  به خورشت اضافه کنید
  • پس از ۱۵ دقیقه غوره را نیز با مقداری نمک و فلفل به خورشت اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد پس از اینکه خورشت آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید
  • نوش جان
  • بیشتر بخوانید : طرز تهیه خورش بامیه جنوبی خوشمزه

طرز تهیه چیپس،پنیر،فیله مرغ در ماکرو فر

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا