خورش غوره مسما
خورش غوره یکی از غذاهای محلی ایران است این خورش ترش و ملس ایرانی به طور کلی با گوشت درست میشود اما با بوقلمون ومرغ نیز میتوان آن را تهیه کرد
مواد لازم برای تهیه خورش غوره مسما
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- جعفری ساطوری شده ۵۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- غوره بدون هسته ۲۵۰ گرم
- نعناع زیز خرد شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه خورشت غوره
- پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید.
- وقتی گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد. رب گوجه فرنگی را با مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجهفرنگی به طور کامل سرخ شود و بوی خامی رب ازبین برد.
- پس از تفت رب، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
- نعناع و جعفری را پاک کنید و پس از شستشو و خشک کردن به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
- یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و نعنا و جعفری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود.وسپس سبزی های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید
- پس از ۱۵ دقیقه غوره را نیز با مقداری نمک و فلفل به خورشت اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد پس از اینکه خورشت آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید
- نوش جان
ارسال دیدگاه