در این مقاله به خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان میپردازیم، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار که میتواند سفره شما را زینت بخشد. این خورش، طعمی متفاوت و بینظیر دارد و میتواند به عنوان یک گزینه عالی برای مهمانیها باشد.
مواد لازم برای تهیه خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان
- مرغ: ۶ تکه
- بادمجان متوسط: ۶ عدد
- گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
- غوره: ½ فنجان
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- رب: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدر دلخواه
- روغن مایع: به مقدار لازم
- هویج کوچک: ۲ عدد
- سیر: ۳ حبه
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۲ فنجان جوشیده و گرم
طرز تهیه
برای درست کردن خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان ابتدا مرغ را با هویج، ۱ عدد پیاز، ۳ حبه سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. برای اینکه طعم مرغ مطبوعتر شود ابتدا مرغ را با آب بپزید و سپس دوباره مقداری آب روی مرغ بریزید و با مواد فوق بپزید. وقتی مرغ پخت، آن را با مقداری کره یا روغن مایع تفت دهید و بر روی آن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بریزید.
پس از آن، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید. سپس ۴ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. وقتی مخلوط جفت شد، رب گوجه را اضافه کرده و بعد از آن نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید. در این مرحله، آب مرغ را نیز به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.
غورهها را کمی در روغن تفت داده و اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید تا خورش به آرامی بجوشد. در حین پخت، ۳ عدد گوجه فرنگی را از وسط برش زده و همراه مرغ سرخ شده به خورش اضافه کنید و ۲ فنجان آب جوشیده و گرم را نیز به آن بیفزایید.
بادمجانها را در ۱۵ دقیقه پایانی به خورش اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.
نکات
*از گوشت ران یا سردست گوسفند یا سایر انواع ماکیان برای تهیه این خورش میتوانید استفاده کنید.
*شمالیها معمولاً این خورش را با جوجههای کوچک محلی درست میکنند.
ارسال دیدگاه