طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشمزه و لذیذ

جمعه 2 خرداد 1404 آشپزی
غوره بادمجان؛ غذای سنتی همدانی ها آشپزی

خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب در استان همدان است. این خورش در فصل تابستان با دسترسی به غوره تازه، طعمی بی‌نظیر و دلپذیر پیدا می‌کند. شما می‌توانید این خورش خوشمزه را با گوشت چرخ‌کرده نیز تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • روغن به میزان کافی
  • بادمجان 8 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی
  • غوره 100 گرم
  • رب
  • تکه‌های مرغ
خورش غوره بادمجان

آماده کردن مواد برای تهیه خورش غوره بادمجان:

  1. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و برش‌های طولی بزنید.
  2. پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی را حلقه حلقه ببرید.
  4. غوره‌ها را از خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل 100 گرم غوره دون شده است.

طرز تهیه:

  1. کمی روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجان‌ها را تا طلایی و نرم شدن در آن سرخ کنید.
  2. در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. تکه‌های مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا دیگر صورتی رنگ نباشند.
  3. حالا رب را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید. سپس به آن‌ها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود.
  4. در آخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده را به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا غوره نرم شود، خورش را بپزید. خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.
11 روش برای فریز کردن صحیح مواد غذایی آشپزی

11 روش فریز کردن مواد غذایی به صورت صحیح و اصولی

افطار

غذاهای متنوع و خوشمزه برای افطار در ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا