خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب در استان همدان است. این خورش در فصل تابستان با دسترسی به غوره تازه، طعمی بینظیر و دلپذیر پیدا میکند. شما میتوانید این خورش خوشمزه را با گوشت چرخکرده نیز تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن به میزان کافی
- بادمجان 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی
- غوره 100 گرم
- رب
- تکههای مرغ
آماده کردن مواد برای تهیه خورش غوره بادمجان:
- بادمجانها را پوست بگیرید و برشهای طولی بزنید.
- پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید.
- گوجه فرنگی را حلقه حلقه ببرید.
- غورهها را از خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل 100 گرم غوره دون شده است.
طرز تهیه:
- کمی روغن در ماهیتابهای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجانها را تا طلایی و نرم شدن در آن سرخ کنید.
- در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. تکههای مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا دیگر صورتی رنگ نباشند.
- حالا رب را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید. سپس به آنها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود.
- در آخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده را به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا غوره نرم شود، خورش را بپزید. خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.
ارسال دیدگاه