خورش غوره بادمجان

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی
غوره بادمجان؛ غذای سنتی همدانی ها آشپزی

خورش غوره بادمجان

خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدانه. فصل تابستان و دسترسی به غوره تازه، فرصت خوبی برای پختن و لذت بردن از این خورش خوشمزه ست. می توانید آن را با گوشت چرخ‌کرده هم درست کنید‌.

مواد لازم:

  •     روغن به میزان کافی
  •     بادمجان 8 عدد
  •      پیاز 1 عدد 
  •    گوجه فرنگی
  •    غوره  100 گرم
  •    رب
  •    تکه های مرغ

 

خورش غوره بادمجان

خورش غوره بادمجان

آماده کردن مواد برای تهیه خورش غوره بادمجان:

۱- بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و برش‌های طولی بزنید.
۲- پیاز‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳- گوجه فرنگی رو حلقه حلقه ببرید.
۴- غوره‌ها رو ار خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل ۱۰۰ گرم غوره دون شده است.

طرز تهیه:

1. کمی روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجان‌ها رو تا طلایی و نرم بشن در اون سرخ کنید.

2.در قابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز رو در اون تفت بدین تا طلایی بشه. تکه‌های مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا دیگه صورتی رنگ نباشن.

3.حالا رب رو اضافه کنید و مواد رو کمی دیگه تفت بدین. بعد به اون‌ها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب به اون اضافه کنید و بذارید تا بپزه و نرم بشه.

4. در آخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده رو به مرغ اضافه کنید و تا غوره نرم بشه، خورش رو بپزید. خورش رو در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.

 

افطار

چند نوع غذای ترکیه ای برای افطار

با طعم سیر و ریحان آشپزی

استیک با طعم سیر و ریحان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا