طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و آسان

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
۱۶۴۰۲۶

خورش خلال بادام یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه است و با ترکیباتی عالی تهیه می‌شود. این خورش شامل گوشت گوسفند، خلال بادام، روغن محلی، زرشک سیاه، چوب دارچین و گلاب است که طعمی بی‌نظیر به آن می‌بخشد.

مواد لازم

  • گوشت گوسفند خرد شده 600 گرم
  • زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
  • خلال بادام 250 گرم
  • زرشک سیاه 1/2 لیوان
  • چوب دارچین یک تکه
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • لیمو عمانی 6 عدد
  • روغن به میزان لازم

خورش خلال بادام

طرز تهیه خورش خلال بادام:

  1. شب قبل خلال بادام را با گلاب خیس کنید.
  2. زرشک سیاه را در آب خیسانده و چند بار آب آن را عوض کنید تا رنگ تیره آن برود.
  3. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده یا از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کرده در آب خیس کنید.
  4. گوشت را خرد کرده و چند بار با آب گرم بشویید تا خورش شما خوش رنگ شود.
  5. در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس زردچوبه و فلفل و گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  6. وقتی گوشت نیم پز شد، خلال بادام، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی سرخ شده و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید.
  7. گوشت خورش را چک کنید و اگر کامل پخته بود، نمک و 10 دقیقه آخر زرشک سیاه را به خورش اضافه کنید.
  8. چند دقیقه قبل از سرو، زعفران و مقداری گلاب به خورش اضافه کنید.

طعم این خورش خلال بادام با برنج زعفرانی بی‌نظیر است. نوش جان!

خورش خلال بادام

دستور پخت کیک گردو و بادام

طرز تهیه کیک گردو و بادام خوشمزه و مقوی

بسبوسه مصری

طرز تهیه بسبوسه مصری خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا