خورش خلال بادام یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه است و با ترکیباتی عالی تهیه میشود. این خورش شامل گوشت گوسفند، خلال بادام، روغن محلی، زرشک سیاه، چوب دارچین و گلاب است که طعمی بینظیر به آن میبخشد.
مواد لازم
- گوشت گوسفند خرد شده 600 گرم
- زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
- خلال بادام 250 گرم
- زرشک سیاه 1/2 لیوان
- چوب دارچین یک تکه
- پیاز متوسط 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- زعفران به میزان لازم
- لیمو عمانی 6 عدد
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه خورش خلال بادام:
- شب قبل خلال بادام را با گلاب خیس کنید.
- زرشک سیاه را در آب خیسانده و چند بار آب آن را عوض کنید تا رنگ تیره آن برود.
- لیمو عمانیها را سوراخ کرده یا از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کرده در آب خیس کنید.
- گوشت را خرد کرده و چند بار با آب گرم بشویید تا خورش شما خوش رنگ شود.
- در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس زردچوبه و فلفل و گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
- وقتی گوشت نیم پز شد، خلال بادام، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی سرخ شده و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید.
- گوشت خورش را چک کنید و اگر کامل پخته بود، نمک و 10 دقیقه آخر زرشک سیاه را به خورش اضافه کنید.
- چند دقیقه قبل از سرو، زعفران و مقداری گلاب به خورش اضافه کنید.
طعم این خورش خلال بادام با برنج زعفرانی بینظیر است. نوش جان!
ارسال دیدگاه