خورش بامیه جنوبی با تمر هندی + طرز تهیه

شنبه، ۴ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

 خورش بامیه جنوبی:

باميه از آن جمله سبزيجات خوشمزه و پرخاصيتي است . خيلي‌ها به‌خاطر بافت لعابدار آن پس از پخت، چندان تمايلي به خوردنش ندارند. ولی  اگر فوت و فن‌هاي پخت و حتي پاك كردن آن را بدانيد و با طعم‌دهنده‌هاي ترش‌مزه آن را طعم‌دار كنيد، مطمئن باشيد که خورش بامیه جز خورشت های خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه  خورش باميه جنوبی:

 

سیر۴ حبه
رب گوجه ‌فرنگی۱ قاشق سوپ خوری
تمر هندی بدون پوست ترش۲۰۰ گرم
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
روغن ونمک و فلفل و ادویه خورشتی به مقدار لازم
آب جوش به مقدار لازم
بامیه ۷۵۰ گرم
گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز درشت نگینی خرد شده ۱ عدد

خورش بامیه جنوبی

 طرز تهیه خورش باميه جنوبی

●گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كرده
● پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكه‌هاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
●در اين فاصله تمبرهندي را داخل ظرفی  ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد
● سپس باميه‌ها را پاك كنيد و بعد از شستن آن  را سرخ کنید.
● وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميه‌ها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند
● سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم ۲۰ دقیقه بپزد
●در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را صاف کرده  و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود ۲۰  دقيقه هم حرارت را خاموش کنید
نکته :
اگر به خاطر لعاب و لزج شدن باميه بعد از پخت اصولا باميه دوست نداريد، باميه‌هاي ريز را انتخاب كرده و فقط نوك چوب آنها را ببريد که ته بامیه سوراخ نشود و با آنها اين خورش را درست كنيد.

طرز تهیه پیراشکی کرمدار خوشمزه وپفکی

طرز تهیه کوفته مرغ سوئدی با سس خامه ای

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا