طرز تهیه خوشمزه ترین خورش بادمجان شکم پر

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
۱۰۴۳۵۲

خورش بادمجان شکم پر یکی از غذاهای معروف و محبوب ایرانی است که در مهمانی‌ها و مجالس به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو می‌شود. این خورش خوشمزه با ترکیب بادمجان، گوشت چرخ کرده، و گوجه فرنگی تهیه می‌شود و برای خوشمزه‌تر شدن آن از قارچ و پنیر پیتزا نیز استفاده می‌شود.

خورش بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان شکم پر

  • بادمجان ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • سبزی خشک معطر ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • پیاز متوسط ۲ عدد

طرز تهیه خورش بادمجان شکم پر

  1. بادمجان‌ها را پوست کرده و با نمک به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا تلخی و آب اضافی آنها خارج شود.
  2. پیازها را خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
  3. گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با ادویه‌ها تفت دهید. نیمی از سبزی خشک را نیز اضافه کنید.
  4. گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و در قابلمه بریزید. سپس مخلوط پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  5. بادمجان‌ها را سرخ کرده و با مواد گوشتی پر کنید. سپس در قابلمه‌ای که سس تهیه کردید قرار دهید.
  6. اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد تا بادمجان‌ها طعم سس را به خود بگیرند و سپس سرو کنید.

نکات مهم:

  1. برای تهیه خورش بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، می‌توانید سس گوجه فرنگی را حذف کنید.
مرغ شکم پر نمکی

طرز تهیه مرغ نمکی خوشمزه و لذیذ

rolete morge

طرز تهیه رولت مرغ خوشمزه با طرزهای مختلف

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا