نحوه تهیه خورش آلو مسما با گوشت

سه‌شنبه 20 خرداد 1399 آشپزی
پخت خورش آلو مسما

پخت خورش آلو مسما

 

خورشت آلو مسما یکی از انواع خورشت های لذیذ و پر طرفدار ایرانی است که از خورشت های مجلسی محسوب می شود. این خورشت با روش های مختلفی تهیه می شود که تقریبا بهترین نوع آنرا می توانید در شمال کشور بیابید.

با آشپزخانه دایان همراه ما باشید ……

موادلازم برای تهیه خورش آلو مسما با گوشت

 گوشت 400 گرم
 آلو بخارا 150 گرم
 پیاز سرخ شده 1 عدد
 چوب دارچین 2 عدد
 جعفری خرد شده 10 گرم
 خلال بادام 1/4 پیمانه
 نمک 1 قاشق چایخوری
 فلفل 1/4 قاشق چایخوری
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده1 قاشق سوپخوری
فیله لیمو ترش1 قاشق چایخوری
پودر گل محمدی1 قاشق سوپخوری
آب 4 پیمانه
روغن مایع2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت

  1. گوشت را ریزکرده، در قابلمه کمی روغن ریخته و قطعات گوشت را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند.
  2. کمی روغن در ماهیتابه ریخته، پیاز داغ را به آن اضافه کنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  3. فلفل و زردچوبه را به رب و پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  4. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  5. 3 الی 4 لیوان آب جوش و چوب دارچین را به گوشت اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید خورش بپزد.
  6. خلال بادام را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.
  7. آلو را شسته و به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید.
  8. وقتی گوشت نیم پز شد، خلال بادام، آلو، فیله لیمو ترش، و جعفری خرد شده را به خورش اضافه کنید و فرصت دهید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
  9. وقتی خورش کاملا پخت، پودر گل محمدی و زعفران آب کرده را اضافه کنید.
  10. سپس چند تا از آلوچه‌ها را از خورش خارج کرده، هسته آنها را بگیرید، پوره کنید و به خورش بیفزایید تا خورش لعاب دار شود.

خورش آماده است و می توانید پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

 

پبیشتر بخوانید:خورشت آلو مسما با مرغ

طرز تهیه دلمه برگ انگور (برگ مو)

طرز تهیه باگت تخم مرغی ساده و خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi