خورش آلو مسما با مرغ

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400 آشپزی

خورش آلو مسما با مرغ

یک خورش لذیذ شمالی که بسیار معروف و پر طرفدار است و از خورش های مجلسی به حساب می آید! ین خورشت با روش های مختلفی تهیه می شود

 

موادلازم برای تهیه خورش آلو مسما با مرغ

  •  آلو1.5 لیوان
  •  شکر  1.5 لیوان
  •  رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
  •  رب انار  1 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام1/4 لیوان
  • زرشک 1/2 لیوان
  • سیر  1 حبه
  • نمک و زردچوبه
  • سینه مرغ جوجه کبابی خرد شده2 عدد
  • دارچین
  • خلال پسته

طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ

  1. مقداری روغن در قابلمه ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  2. یک حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید، سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.
  3. تکه‌های مرغ را اضافه کرده و در حدی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید.
  4. رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
  5. حدود 3-2 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده و فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
  6. در یک ماهیتابه خلال بادام و خلال پسته را کمی بو دهید.
  7. زرشک را شسته و به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.
  8. آلو را پس از شستن به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.
  9. وقتی مرغ نیم پز شد، آلو را به خورش اضافه کنید.
  10. سپس خلال بادام و خلال پسته و زرشک را به خورش اضافه کنید.
  11. وقتی مرغ کاملا پخت، شکر و رب انار را به خورش اضافه کنید.
  12. 15 الی 30 دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.
پخت خورش آلو مسما با مرغ

نکته: در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.

 

 

 

سوفله گوشت و سیب زمینی

سوفله گوشت و سیب زمینی

پخت خورش آلو مسما

نحوه تهیه خورش آلو مسما با گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا