
خورش آلو مسما با مرغ
یک خورش لذیذ شمالی که بسیار معروف و پر طرفدار است و از خورش های مجلسی به حساب می آید! ین خورشت با روش های مختلفی تهیه می شود
موادلازم برای تهیه خورش آلو مسما با مرغ
- آلو1.5 لیوان
- شکر 1.5 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- رب انار 1 قاشق غذاخوری
- خلال بادام1/4 لیوان
- زرشک 1/2 لیوان
- سیر 1 حبه
- نمک و زردچوبه
- سینه مرغ جوجه کبابی خرد شده2 عدد
- دارچین
- خلال پسته
طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ
- مقداری روغن در قابلمه ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
- یک حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید، سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.
- تکههای مرغ را اضافه کرده و در حدی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
- حدود 3-2 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده و فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
- در یک ماهیتابه خلال بادام و خلال پسته را کمی بو دهید.
- زرشک را شسته و به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.
- آلو را پس از شستن به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.
- وقتی مرغ نیم پز شد، آلو را به خورش اضافه کنید.
- سپس خلال بادام و خلال پسته و زرشک را به خورش اضافه کنید.
- وقتی مرغ کاملا پخت، شکر و رب انار را به خورش اضافه کنید.
- 15 الی 30 دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.
ارسال دیدگاه