خورش آلو اسفناج یکی از محبوبترین و خوشمزهترین خورشهای ایرانی است که در مجالس مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این خورش با طعمی دلپذیر و عطر خاص خود، میتواند انتخابی فوقالعاده برای مهمانیها باشد.
میزان سرو: 4 نفر
مدت زمان آماده سازی: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم خورش آلو اسفناج:
- نمک: به مقدار لازم
- گوشت قرمز یا مرغ: نیم کیلو
- آلو (خورشتی یا جنگلی): 300 گرم
- تره: 400 گرم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- پیاز (درشت): یک عدد
- اسفناج (پاک شده): 750 گرم
- آب: 2 پیمانه
- لیمو عمانی یا آب لیمو: به مقدار لازم
طرز تهیه:1. پیازها را در ظرفی مناسب نگینی و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت تکه شده را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. دو پیمانه آب را به مواد اضافه کنید. پس از به جوش آمدن و با کم کردن حرارت، اجازه دهید تا گوشت بپزد.2. تره و اسفناج را بشویید و خرد کنید و درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی آب آن تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن بیفزایید و تفت دهید.3. پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی یا آب لیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.نکته:1. افزودن زعفران به خورش آن را خوشمزهتر میکند.2. اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید، از آلوچه جنگلی استفاده کنید.3. اضافه کردن 4 تا 5 قاشق آب لیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را خوشمزهتر میکند، همچنین به جای آب لیمو میتوانید از 2 تا 3 عدد لیمو عمانی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه