طرز تهیه خورشت قورمه به شیرازی خوشمزه و لذیذ

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
images 5

خورشت قورمه به شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شیراز است که طعمی خاص و دلپذیر دارد. این خورشت خوشمزه با طرز تهیه‌ای ساده و سریع می‌تواند میز غذای شما را تزیین کند.

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه به شیرازی

  • به: ۱ عدد بزرگ.
  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم.
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق چای‌خوری.
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری.
  • پیاز: ۱ عدد.
  • لپه خام: ۱/۲ لیوان.

خورشت قورمه به شیرازی

طرز تهیه خورشت قورمه به شیرازی

لپه‌ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا رنگش عوض شده و کاملا تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از نیمه پز شدن گوشت، لپه‌های خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه می‌کنیم.

سپس، کمی مواد را هم می‌زنیم و با شعله ملایم اجازه می‌دهیم تا خورشت خوب پخته و جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و سپس خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

خواص درمانی میوه به

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای، ورم حاد روده، اسهال و همچنین سوزش مجاری ادرار مفید است. خانم‌های باردار نیز برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف آن روی می‌آورند. از دانه‌های به نیز باید با احتیاط استفاده شود.

۲۰۳۵۴۳

طرز تهیه نان پنبه ای خوشمزه و خانگی

۱۳۱۱۱۳

طرز تهیه پلوی سنگ سیر: یک غذای کردی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا