خورشت قورمه به شیرازی/طرز تهیه

دوشنبه 17 شهریور 1399 آشپزی
images 5

خورشت قورمه به شیرازی

خورشت قورمه به شیراز ی از آن جمله  غذاهای سنتی شیراز است که  بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد. جالب است بدانید که مردم شیراز، با توجه به ذائقه خود غذاهای شیرین را بیشتر می‌پسندند.در قسمتهای قبلی طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی را توضیح دادیم و در این  بخش آشپزی دایان طرز تهیه این خورش خوشمزه را آموزش میدهیم

مواد لازم برای تهیه خورشت  قورمه به 

به : ۱ عدد بزرگ.
گوشت گوسفندی:  ۳۰۰ گرم.
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چای‌خوری.
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

.شکر:۲ قاشق غذاخوری.
پیاز: ۱ عدد.
لپه خام: 1/2 لیوان.

قورمه به شیراز 1

خورشت قورمه به شیرازی

طرز تهیه خورشت  قورمه به شیرازی

■ لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید.

■ پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه پز شدن گوشت، لپه‌های خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه می‌کنیم

■سپس، کمی مواد را هم می‌زنیم و با شعله ملایم اجازه می‌دهیم تا   خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج یا نان  سرو کنید. نوش جان

.

خواص درماني میوه به 

به براي درمان بسياري از بيماري‌ها از جمله عفونت‌هاي روده‌اي و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خوني، سوزش مجاري ادرار، تنگي نفس، سردردهاي مزمن و التهاب‌هاي مختلف مفيد است.مي‌گويند با خوردن به، عرق بدن خوشبو مي‌شود.

خانم‌هاي باردار براي جلوگيري از سقط جنين به مصرف مي‌كنند.علاوه بر گوشت به، دانه آن نيز اثر شفابخشي براي التهاب‌هاي دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌هاي خشك، سينه درد، تب و گرفتگي صدا دارد ولي مراقب باشيد از جويدن و بلعيدن به‌دانه بپرهيزيد زيرا به‌دانه، حاوي يك ماده سمي است كه براي بدن مضر است.بنابراين چند عدد به‌دانه را مدتي در دهان نگه داشته و مرتب بمكيد تا لعاب آن خارج شود، سپس بيرون بريزيد

 

۲۰۳۵۴۳

طرز تهیه نان پنبه ای/ نان پنبه ای خوشمزه

۱۸۴۱۱۴

مربای و مارمالاد انجیر تر ; خوشمزه و پر خاصیت + طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا