خورشت قورمه به شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شیراز است که طعمی خاص و دلپذیر دارد. این خورشت خوشمزه با طرز تهیهای ساده و سریع میتواند میز غذای شما را تزیین کند.
مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه به شیرازی
- به: ۱ عدد بزرگ.
- گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم.
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری.
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری.
- پیاز: ۱ عدد.
- لپه خام: ۱/۲ لیوان.
طرز تهیه خورشت قورمه به شیرازی
لپهها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگش عوض شده و کاملا تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از نیمه پز شدن گوشت، لپههای خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه میکنیم.
سپس، کمی مواد را هم میزنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا خورشت خوب پخته و جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و سپس خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!
خواص درمانی میوه به
به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای رودهای، ورم حاد روده، اسهال و همچنین سوزش مجاری ادرار مفید است. خانمهای باردار نیز برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف آن روی میآورند. از دانههای به نیز باید با احتیاط استفاده شود.
ارسال دیدگاه