خورشت آغوز/ طرز تهیه خورشت آغوزمسما باگوشت اردک

دوشنبه 1 اسفند 1401 آشپزی
خورشت آغوز

خورشت آغوز خورشت خوشمزه ی شمالی است که با کوشت اردک و مرغابی تهیه می شود . رب انار و میوه انار و گردو نیز از جمله مواد تشکیل دهنده خورشت آغوز هست . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه  خورشت آغوز مسما با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت مرغ و  فسنجان عربی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه  خورش آغوز مسما

  • گردوی پودر شده : ۲۰۰ گرم.
  • پیاز سرخ‌شده: ۷۵ گرم.
  • رب انار: ۵۰ گرم.
  • شکر: ۷۵ گرم.
  • آب: ۲ لیتر.
  • دانه ساییده شده انار: ۱۰۰ گرم.
  • گوشت اردک: ۶۰۰ گرم.
  • نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم.
خورشت اغوز مسما

خورشت آغوز مسما

طرز تهیه  خورش آغوز مسما

  1.  برای تهیه خورش آغوز مسما ابتدا ‘گوشت مرغابی یا اردک را به اندازه دلخواه خرد کنید و نمک و ادویه بزنید تا مزه دار شود.
  2. سپس در یک قابلمه روغن بریزید و روی شعله قرار دهید و پیاز خرد شده را اضافه کنیدو تفت دهید تا پیاز طلایی شود .
  3. حال تکه های گوشت اردک را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا دو طرف آن سرخ شودبعد مقداری زرد چوبه و فلفل قرمز به گوشت اردک اضافه کنید و دوباره تفت دهید  .
  4. در مرحله بعد، ۲ لیتر آب را داخل غذا بریزید  و صبر کنید تا بجوشد،  حال پودر گردو و دانه های ساییده شده انار خشک را به مواد اضافه کنید در ادامه، شکر و رب انار را  با یکدیگر مخلوط کنید و داخل خورشت بریزید.
  5. شعله را کم کنید و اجازه دهید گوشت اردک خوب بپزد و خورش جا افتاده شود . این خورشت مثل خورش فسنجان هست که با گوشت اردک تهیه می شود.پس از گذشت حدود ۲ ساعت خورشت را بچشید و اگر لازم بود دوباره نمک اضافه کنید، خورش آغوز مسمای آماده هست در ظرف سرو بکشید وبا  نان یا برنج و ترش شمالی میل کنید.
  6. نکته : می توانید گوشت اردک را ابتدا سرخ کنید سپس پیاز سرخ شده را با آن اضافه کنید .

 

خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر  پارمزان

دستور پخت خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر  پارمزان

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا