
خورشت آغوز خورشت خوشمزه ی شمالی است که با کوشت اردک و مرغابی تهیه می شود . رب انار و میوه انار و گردو نیز از جمله مواد تشکیل دهنده خورشت آغوز هست . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه خورشت آغوز مسما با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت مرغ و فسنجان عربی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش آغوز مسما
- گردوی پودر شده : ۲۰۰ گرم.
- پیاز سرخشده: ۷۵ گرم.
- رب انار: ۵۰ گرم.
- شکر: ۷۵ گرم.
- آب: ۲ لیتر.
- دانه ساییده شده انار: ۱۰۰ گرم.
- گوشت اردک: ۶۰۰ گرم.
- نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم.
طرز تهیه خورش آغوز مسما
- برای تهیه خورش آغوز مسما ابتدا ‘گوشت مرغابی یا اردک را به اندازه دلخواه خرد کنید و نمک و ادویه بزنید تا مزه دار شود.
- سپس در یک قابلمه روغن بریزید و روی شعله قرار دهید و پیاز خرد شده را اضافه کنیدو تفت دهید تا پیاز طلایی شود .
- حال تکه های گوشت اردک را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا دو طرف آن سرخ شودبعد مقداری زرد چوبه و فلفل قرمز به گوشت اردک اضافه کنید و دوباره تفت دهید .
- در مرحله بعد، ۲ لیتر آب را داخل غذا بریزید و صبر کنید تا بجوشد، حال پودر گردو و دانه های ساییده شده انار خشک را به مواد اضافه کنید در ادامه، شکر و رب انار را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل خورشت بریزید.
- شعله را کم کنید و اجازه دهید گوشت اردک خوب بپزد و خورش جا افتاده شود . این خورشت مثل خورش فسنجان هست که با گوشت اردک تهیه می شود.پس از گذشت حدود ۲ ساعت خورشت را بچشید و اگر لازم بود دوباره نمک اضافه کنید، خورش آغوز مسمای آماده هست در ظرف سرو بکشید وبا نان یا برنج و ترش شمالی میل کنید.
- نکته : می توانید گوشت اردک را ابتدا سرخ کنید سپس پیاز سرخ شده را با آن اضافه کنید .
ارسال دیدگاه