طرز تهیه خورش آلو گشنیز خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 13 خرداد 1404 آشپزی
koreshe alo geshniz

خورش آلو گشنیز یکی از لذیذترین غذاهای جنوبی است که از طعم خاص و عطر خوشمزه‌ای برخوردار است. این خورش معمولاً به همراه برنج سرو می‌شود و همگی را به سفره‌های شما می‌آورد. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای خورش آلو گشنیز

این خورش برای ۵ تا ۶ نفر مناسب است:

  • روغن: یک پیمانه
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • ادویه‌ی خورشی: یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • گوشت: ۵۰۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • گشنیز ساطوری خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • گرد لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی (آلو): خرد شده ۳ عدد
  • نمک: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کشیده غلیظ: یک قاشق سوپخوری

خورش آلو گشنیز جنوبی

طرز تهیه خورش آلو گشنیز:

  1. برای تهیه خورش آلو گشنیز ابتدا یک ظرف مناسب پخت خورش بردارید و پیاز نگینی خورده شده را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  2. سپس سیر له شده، ادویه‌ها و گوشت خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. ۳ پیمانه آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد.
  4. لیمو عمانی‌ها را بشویید و با چاقو سوراخ کرده و در آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و پس از اینکه گوشت کمی پخت، به خورش اضافه کنید.
  5. گشنیز ریز خرد شده را هم در کمی روغن خوب سرخ کنید.
  6. سپس گرد لیمو عمانی و گشنیز سرخ شده و سیب زمینی خرد شده را به خورش آلو گشنیز اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه‌ی دیگر اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد. در آخر نمک و زعفران و اگر لازم بود مقداری فلفل به خورش اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش زدن از روی حرارت بردارید.
  7. خورش آلو گشنیز شما آماده است؛ با برنج زعفرانی میل کنید.
khorshe kari sabzijat

طرز تهیه خورش کاری تایلندی خوشمزه و مغذی

هوس‌های غذایی و سلامتی

طرز تهیه ساندویج مرغ خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا