طرز تهیه خورش آلو گشنیز جنوبی

جمعه 24 دی 1400 آشپزی
koreshe alo geshniz

خورش آلو گشنیز یک غذای جنوبی است (آلو به معنی سیب زمینی است) .گشنیز و تخم گشنیز دارای طبع سرد و خشک است و خوردن گشنیز همراه غذا از ترش کردن  و نفخ معده و دل درد جلوگیری می کند و مصرف آب گشنیز همراه با مقداری شکر خواب آور است ولی در  میزان  مصرف آن دقت کنید چون مصرف زیاد آن باعث سردی بدن می شود  . همچنین برای بر طرف کردن بوی بد دهان سوپ یا آش گشنیز بخورید. در بخش آشپزی دایان با طرز تهیه  خورش آلو گشنیز خوشمزه با ما همراه باشید. و همچنین طرز تهیه سوپ گشنیز با ماست و نان سیر و گشنیز هندی و گشنیز کباب خوشمزه را مشاهده کنید .

مواد لازم برای خورش آلو گشنیز

برای ۵ تا ۶ نفر :

  • روغن : یک پیمانه
  • پیازبزرگ :یک عدد
  • سیرله شده: ۴ حبه
  • ادویه‌ی خورشی :یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • گوشت : ۵۰۰ گرم
  • لیمو عمانی :3عدد
  • گشنیز ساطوری خرد شده :1کیلوگرم
  • گرد لیمو عمانی  :یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی ( آلو ):خرد شده ۳ عدد
  • نمک :1و 1/2 قاشق چایخوری
  •  زعفران دم کشیده غلیظ: یک قاشق سوپخوری
خورش آلو گشنیز جنوبی

خورش آلو گشنیز جنوبی

طرز تهیه خورش آلو گشنیز :

  1.  برای تهیه خورش آلو گشنیز ابتدا یک ظرف مناسب پخت خورش بردارید و پیاز نگینی خورده شده را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  2. سپس سیر له شده ، ادویه‌ها و گوشت خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند  .
  3.  ۳ پیمانه آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید تا گوشت  خوب بپزد.( خوب پختن گوشت باعث خوشمزه تر شدن خورش می شود).
  4. لیمو عمانی‌ها را بشوییدو با چاقو  سوراخ کرده و در آب به مدت 30 دقیقه خیس کنید و پس ازاینکه  که گوشت کمی پخت به خورش اضافه کنید.( از لیمو عمانی مرغوب استفاده کنید چون بعضی از لیمو عمانی ها تلخ هستند و خورش شما را تلخ می کند)
  5. گشنیز  ریز خرد شده را هم در کمی روغن خوب سرخ کنید .
  6. سپس گرد لیمو عمانی و گشنیز سرخ شده و سیب زمینی خرد شده را به خورش آلو گشنیز اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه‌ی دیگر  اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد. در آخر نمک و زعفران  و اگر لازم بود مقداری فلفل  به خوش اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش زدن از روی حرارت بردارید.
  7. خورش آلو گشنیز شما آماده است با برنج رعفرانی میل کنید.
مگشت پلوی خوزستانی خوشمزه وساده
morge asaly

طرز تهیه مرغ عسلی با سس خوشمزه

هوس‌های غذایی و سلامتی

ساندویج مرغ خوشمزه با پیازچه و کرفس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا