خوراک یئر اِلماسی روغن زیتونی یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در مهمانیهاست. این خوراک به عنوان یک پیشغذا و در کنار خوراکهای گوشتی سرو میشود و طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم:
- نیم کیلو گرم یئر اِلماسی
- ۱ عدد هویج
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ قاشق غذاخوری بلغور گندم
- ۱ استکان کوچک روغن زیتون
- نمک
- ۲ لیوان آب گرم
- نصف یک لیموی تازه درشت + ۱ کاسه آب
- شوید تازه به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
در ظرف بزرگی آب ریخته و به آن آب نصف لیمو را اضافه کنید. یئر اِلماسی را پوست گرفته و مکعبی خرد کرده در ظرف حاوی آب قرار دهید. ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را به همراه روغن زیتون تفت دهید. هویج خرد شده را وقتی پیاز طلایی شد اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر به سرخ کردن مواد ادامه دهید.
یئر اِلماسیها را آبکش کرده و همراه بلغور گندم به مخلوط روی حرارت اضافه کنید. نمک و آب را اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید. شعله را کم کرده و بگذارید آنقدر یئر اِلماسی بپزد تا نرم شود. مراقب آب خوراک باشید که زودتر از پختن مواد خشک نشود. دو دقیقه قبل از اینکه زیر ظرف را خاموش کنید، شویدهای تازه را خرد کرده به مواد در حال پخت اضافه کنید. این خوراک به صورت داغ سرو نمیشود و یک ساعت بعد از خاموش کردن زیر ظرف آماده مصرف است.
روغن زیتونیها به انواع خوراکهای نیمه سرد گفته میشود که در مهمانیها به همراه خوراک گوشتی سرو میشوند. خوراکهایی که به عنوان روغن زیتونی پخته میشوند شامل انواع برگ پیچها (دلمه برگ مو و…) و لوبیای تازه هستند.
ارسال دیدگاه