طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی سریع و آسان

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 41

خوراک گوشت قلقلی یک گزینه عالی و سریع برای غذاهای دلپذیر خانوادگی است. با طرز تهیه آسان و مواد اولیه در دسترس، می‌توانید این خوراک خوشمزه را در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کنید.

مواد لازم:

  • ۱ عدد باگت بزرگ
  • ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
  • ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
  • یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
خوراک گوشت قلقلی

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید. نان های خرد شده را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.

مخلوط نان و سس را هم بزنید. میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید. سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را در فر قرار دهید. این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.

Capture 42

آموزش طرز تهیه کاناپ مرغ و بادام خوشمزه

Capture 40

نکات اساسی که یک بانو خانه دار باید راجب اشپزی بداند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا