طرز تهیه خوراک گوشت قلقلی

دوشنبه 28 تیر 1400 آشپزی

7خوراک گوشت قلقلی بسیار آسان و سریع آماده می شود. برای تهیه خوراک گوشت قلقلی ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.

مواد لازم:

  •     ۱ عدد باگت بزرگ
  •     ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
  •     ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید. نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس  مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.

مخلوط نان و سس را هم بزنید.میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه کاناپ مرغ و بادام

طرز تهیه خورش انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا