خوراک گوشت قلقلی یک گزینه عالی و سریع برای غذاهای دلپذیر خانوادگی است. با طرز تهیه آسان و مواد اولیه در دسترس، میتوانید این خوراک خوشمزه را در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کنید.
مواد لازم:
- ۱ عدد باگت بزرگ
- ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
- ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
- یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید. نان های خرد شده را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
مخلوط نان و سس را هم بزنید. میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید. سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را در فر قرار دهید. این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.
ارسال دیدگاه