نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

پنج شنبه، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی
خوراک قفقفازی

 

مواد لازم:

– مرغ کامل یک عدد

– ۱ عدد پیاز

– ۱ عدد هویج بزرگ

– ۵ تکه نان سفید

– ۴۵۰ گرم گردو کوبیده شده

–  سیر۲ تا ۳ حبه

– ۳ قاشق چایخوری پاپریکای شیرین

– نمک ۳ قاشق چایخوری

– یفلفل سیاه

روغن زیتون مقداریی

بیشتر بخوانید:طرز تهیه با کباب کاکوری هندی

طرز تهیه:

 

مرغ را درون قابلمه‌ی قرار دهید. ظرف را از آب تا جایی پر کنید که روی مرغ را بپوشاند.

نمک، فلفل، پیاز، و هویج را به مرغ اضافه کنید. وروی حرارت قرار بدهید، . بگذارید مرغ به آرامی بجوشد تا جایی بپزد که گوشت  از استخوان جدا شود

وقتی مرغ کاملا پخت، قابلمه را در بسته نگه دارید و بگذارید خنک شود. وقتی مرغ به حد کافی خنک شد، از آبگوشت آن را در بیاورید و در یک دیس جدا قرار دهید. پیاز و هویج را در بیاورید و دور بریزید.

حال مرغ را از استخوان جدا کرده . سپس تکه‌های بزرگ گوشت را به رشته‌های کوچک تبدیل کنید.

در حالی که آب گوشت همچنان گرم است، آن را درون یک کاسه‌ی بزرگ آبکشی کنید. نان مورد علاقه‌تان را به آب گوشت درون کاسه اضافه و آن را خرد کنید تا تکه‌ی نان بزرگی در آن نماند.

گردوهای خرد شده، سیر له شده، و پاپریکا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نهایتا، مرغ ریز شده را اضافه و تا زمان ترکیب شدن مخلوط کنید.

نمک را به میزان دلخواه برای طعم دهی بیفزایید. روی آن را بپوشانید و به مدت چند ساعت پیش از سرو کردن در یخچال قرار دهید.

برای آماده و سرو کردن غذا، مخلوط را در یک ظرف خالی بریزید. روی آن را خرده‌های گردو بریزید. یک قاشق چایخوری پاپریکا را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و روغن «قرمز» روی آن بپاشید.

با ما همرا باشید…..

کباب

پخت کباب تابه‌ای لذیذ ترکی

پخت کاسرول سبزیجات

طرز پخت کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا