طرز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر پارمزان

یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی
  1. در این بخش طرز تهیه یک نوع هخوراک مر غ را توضیح می دهیم که خوشمزه و خامه ای و پر کالری  است و می توان با نان یا پاستا سرو کنید.

مواد لازم:

■ سینه  مرغ بدون استخوان ۱ عدد

■ قارچ خام   ۲۰۰گرم

■ روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

■ ۱/۲ قاشق چای خوری سیر رنده شده

■ ۳ قاشق غذا خوری کره

■ ۱/۲قاشق غذا خوری آرد

■ ۱/۳پیمانه خامه صبحانه

■ ۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

■ ۱/۲ پیمانه آب مرغ

■ نمک و فلفل به اندازه لازم

■ پنیر پارمزان به انداز ه لازم

طرز تهیه :

 ۱: سینه مرغ را از طول به دو قسمت مساوی برش زده   و با پیفتک کوب به خوبی بکوبید تا نازک شود سپس با نمک و فلفل مزه دار کرده. داخل ماهیتابه ۲ قاشق روغن زیتون ریخته و دو طرف سینه را به خوبی سرخ کرده تا مغز پخت شود .سینه مرغ از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

۲ :قارچ شسته شده و خرد شده را در همان ماهیتابه ریخته تفت دهید تا آب آن جمع شودوقارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

۳:در همان ماهیتابه سیر رنده شده و کره را اضافه کنید و سیر را تفت دهید تا بوی سیر بلند شود . سپس آرد را اضافه کرده و به خوبی هم زده و کمی تفت دهید .سپس آب مرغ را  را کم کم اضافه کنید و هم بزند تا آرد گوله نشود.سپس خامه و پنیر پارمزانرا اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا یک دست شودو نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو  اجازه دهید تا سس قوام آید و جا بیفتد.

۴: در آخر قارچ و  مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنیدو خوب مخلوط  کنید و  با جعفری خرد شده تزیین کنید.

همرا ما باشید……..

کباب هندی کاکوری

کباب کاکوری کباب هندی ,کباب بسیار لذیذ

روش های گلاب گیری در خانه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا