طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ خوشمزه و ساده

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
Khorak sangdon

خوراک سنگدان مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً در وعده‌های غذایی مختلف به‌ویژه شام سرو می‌شود. با تهیه این خوراک، طعم لذیذ و خاص سنگدان مرغ را تجربه خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه خوراک سنگدان مرغ

  • سنگدان مرغ: ۲ بسته
  • قارچ: 250 گرم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

خوراک سنگدان مرغ

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ

  • برای تهیه یک خوراک سنگدان مرغ خوشمزه، ابتدا سنگدان‌های مرغ را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
  • قارچ‌ها را نیز به خوبی بشویید و ورقه‌ای خرد کنید.
  • پیازها را نگینی خرد کرده و در ظرف مناسب به همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از آن، سنگدان مرغ را به پیاز و سیر اضافه و خوب تفت دهید و در حین تفت دادن، زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • سپس روی سنگدان‌های مرغ آب ریخته و وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید سنگدان‌ها حداقل به مدت ۲ ساعت بپزند. (می‌توانید از زودپز استفاده کنید.)
  • قارچ‌های اسلایس شده را با کمی روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند، سپس گوجه فرنگی خرد شده را به آن‌ها اضافه کرده و کمی تفت دهید. این مخلوط را به سنگدان‌ها اضافه کرده و بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد. در انتها کمی نمک و زعفران به خوراک اضافه کنید.
  • سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. خوراک سنگدان مرغ باید آب خیلی کمی داشته باشد و خوب پخته و نرم شود. سپس خوراک سنگدان مرغ را داخل ظرف سرو کشیده و سیب زمینی سرخ شده را کنار آن بچینید.

نوش جان!

Ceak bastany

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و خنک

ُsope jo

طرز تهیه سوپ جو با شیر خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا