طرز تهیه خوراک بامیه؛ بدون گوشت

چهارشنبه، ۱ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

خوراک و بامیه

خوراک بامیه را می‌توانید همراه با گوشت چرخ کرده، قارچ یا بادمجان تهیه و میل کنید. این گیاه مغذی، در ایران یکی از خوراک‌های مورد علاقه مردم جنوب است که در تهیه انواع خورشت و خوراک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بامیه بک گیاه خاص سرشار از منابع فیبر است و می تواند به تثبیت گوارش شما کمک کند. مطالعاتی نشان می دهند که فیبر بسیار بالای این گیاه، عوامل بیماری قلبی عروقی و احتمالا سرطان روده را کاهش. این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.

گیاه بامیه حاصل مناطق گرمسیر است و ساکنان اطراف دریای مدیترانه بیش از سایر نقاط از آن استفاده می‌کنند. هرچند بسیاری از افراد به دلیل لزج بودن بامیه از خوردن آن امتناع می‌ورزند، ولی پخت  صحیح این سبزی، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های شناخته شده برای شما تبدیل می‌کند.

خوراک بامیه با قارچ

 

مواد لازم
بامیه ۴۰۰گرم
فلفل سبز ۳ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پیازمتوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک بامیه با قارچ

  1. بامیه را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود، سپس مقداری نمک و ادویه کاری به آن اضافه کنید.
  2. بامیه را از تابه خارج کرده، پیاز خرد شده را در تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. قارچ و فلفل سبز خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید  ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شودو خوش رنگ شود .
  4. گوجه فرنگی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس همراه بامیه به مخلوط قارچ اضافه کنید و هم بزنید.
  5. یک لیوان آب جوش اضافه کرده، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا بامیه پخته و نرم شود.
  6. در انتها آبلیمو یا پود لیمو عمانی اضافه کرده و اگر لازم بود مقداری نمک اضافه کنید.
  7. خوراک بامیه با قارچ را با نان و سبزی خوردن میل کنید.

 

خوراک بامیه

بیشتربخوانید:طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه

 خوراک بامیه و بادمجان

مواد لازم
بامیه ۵۰۰گرم
بادمجان ۵عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه خوراک بامیه با بادمجان

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته، برش‌های طولی بزنید و کمی نمک بپاشیدتا تلخی آن گرفته شودو روغن کمتری مصرف شود.
  2. پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را شسته و در آبکش قرار دهید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن گرفته شود.
  3. بادمجان‌ها را در کمی روغن سرخ کنید.
  4. بامیه را پس از پاک کردن و شستن در روغن باقیمانده از سرخ کردن بادمجان تفت دهید.
  5. پیاز را خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر له شده، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
  6. گوجه فرنگی را حلقه‌ای خرد کرده و روی پیاز داغ بچینید.
  7. بادمجان و بامیه سرخ شده را روی گوجه فرنگی بچینید.
  8. یک لیوان اب در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا بادمجان و بامیه کاملا پخته و خوراک جابیفتد.
  9. در انتها کمی آبلیمو یا آبغوره اضافه کرده و اگر لازم بود نمک زده .
  10. خوراک بامیه و بادمجان با نان و سبزی خوردن  غذایی بسیار خوشمزه و دلچسب است.

نوش جان

پخت فسنجان مرغ خوشمزه +فوت و فن پختن فسنجان

طرز تهیه دسر خوشمزه ایتالیایی؛روکر موز

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا