خواص چغاله بادام این نوبرانه خوشمزه

شنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلامت
خواص و مضرات چغاله بادام

در این روزها نو برانه های بهاری وارد بازار شده اند چغاله بادم  از خوشمزه های این روزها هست که خوب است در مورد خواص  و مضرات آن هم چیز هایی بدانیم.

چغاله بادام همان  میوه ی نارس درخت بادام است  که پوستی ترد  سبز رنگ کرکی با مزه ترش و مغزی سفید و شیرین دارد.

چغاله بادام سرشار از فسفر، کلسیم، منیزیم ویتامین C، ویتامین E، آهن، ، ریبوفلاوین، ال کارنیتین، پروتئین و فیبر است.

از خواص چغاله بادام چه می دانید :

• این نوبرانه خوشمزه دارای طبع سرد است و  مناسب  برای اغلب طبع ها، بویژه مزاج های گرم و خشک در فصل بهار می باشد

• چغاله بادام به نحو مطلوبی می تواند موجب کاهش حرارت و گرمی زیاد بدن  در افراد گرم مزاج شود.

•چغاله بادام  غنی از آنتی اکسیدان اکه برای دفع   سموم بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است .

• جغاله بادام دارای ترکیبات اسیدی است که مانع از آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان می شوند.

•چغاله بادام سرشار از فیبر است که برای آسان شدن عمل هضم و دفع مواد غذایی از دستگاه گوارش بسیار مفید است. و برای رفع یبوست عالی است .

• یکی از فواید مهم چغاله بادام جلوگیری از گرفتگی عضلات است .

• چغاله سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد .

• ال کارتینین و ریبوفلاوین، دو عنصر اصلی موجود در چغاله بادام  موجب تغذیه مناسب سلول های مغزی و عصبی می شوند.

• تنظیم قند خون بدن

گاه سیستم کلی بدن به دلیل ترشح مایع اسیدی معده و روده، اسیدی می شود که می تواند منجر به مشکلات شدیدی مانند پوکی استخوان، کمبود انرژی، ضعف سیستم ایمنی، افزایش وزن و غیره شود زیرا سیستم بدن بیشتر به قلیایی بودن تمایل دارد . بادام سبز یک پروتئین قلیایی است که می تواند به قلیایی ماندن بدن کمک کند.

 

از مضرات چغاله بادام می توان گفت :

• این میوه نارس اغلب هضم سنگینی دارد .

• زیاده روی در مصرف آن در اصطلاح عامیانه سردی می آورد .

•  گاه  فرد مصرف کننده دچار عوارضی از قبیل دل درد، تهوع، اسهال و سردرد می شوند.

•شستشوی غیر صحیح فروشندگان دوره گرد با آب جوی یا چاه می تواند عامل بروز بیماری های گوارشی می شود.

نکات کلیدی در رژیم روزه داری

باید ها و نباید ها برای حفظ سلامتی روزه داران

خر و پف

با خرو پف خداحافظی کنید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا